Širdį verianti atomazga: pakaunės laukuose rastas dingusios garliaviškės kūnas | Diena.lt

ŠIRDĮ VERIANTI ATOMAZGA: PAKAUNĖS LAUKUOSE RASTAS DINGUSIOS GARLIAVIŠKĖS KŪNAS

  • 5

Sausio 5-ąją iš namų Garliavoje dingo garbaus amžiaus moteris. Tarnybos ir artimieji intensyviai ieškojo šios, be jokio šilto viršutinio drabužio iš namų išėjusios ir dingusios, moters, į paieškas buvo įsitraukę gausios policijos mokyklos kursantų pajėgos bei narai. Liūdna, tačiau visos pastangos buvo bevaisės – šeštadienį laukuose ji rasta negyva.

Kauno policijos duomenimis, sausio 11 d. apie 12.30 val. pareigūnai sulaukė informacijos, kad Kauno rajone, Alšėnų seniūnijoje esančiuose laukuose pastebėtas moters kūnas be išorinių smurto žymių.

Atvykus pareigūnams nustatyta, kad tai – be žinios iš namų Garliavoje dingusios moters (gim. 1938 m.) kūnas.

Pareigūnai dėkoja visiems gyventojams, besidalijusiems informacija.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad sausio 5-ąją susirūpinę artimieji kreipėsi į redakciją ir prašė pasidalyti informacija apie pertpiet iš namų be striukės išėjusią ir negrįžusią močiutę.

„Iš Garliavoje, Vaižganto g. esančių namų sekmadienį apie 12 val. išėjo ir dingo močiutė. Ji sunkiai orientuojasi aplinkoje, todėl labai reikalinga bet kokia žmonių pagalba“, – portalui kauno.diena.lt tuomet pasakojo dingusiosios anūkė Indrė.

Reiškiame nuoširdžią užuojautą moters artimiesiems.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kaunas

Visu lauku apie garliava nepatikrisi matomai kazkokiu tai spinduliu apejo vandens telkinius patikrinocia tik artimieji kalti zinodami sveikatos problemas nesistengia susiorganizuot prieziura a.a. moteriskei atvargo savo..kiek buvo skirta

1234

kaip ir tokį žmogų galima palikt be priežiūros, ir dar kuris sunkiai orientuojasi, nesuprantu niekaip

Anonimas

Apsimestinės tos paieįkos, jei toks būrys ieškojo, o ji ne kur miške, krūmuose, o laukuose rasta. Nuoširdumo stoka.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS