Skambutis apie moterį, kuriai vaidenasi, sukėlė tarnybas ant kojų | Diena.lt

SKAMBUTIS APIE MOTERĮ, KURIAI VAIDENASI, SUKĖLĖ TARNYBAS ANT KOJŲ

  • 29

Šeštadienio vakarą Kauno tarnybos išlėkė gelbėti psichinių sutrikimų turinčios moters.

Kaip portalą kauno.diena.lt informavo Kauno policijos atstovė, rugsėjo 17 d. 18.26 val. gautas vienos motinos pranešimas, kad jos dukrai, gyvenančiai Šilainiuose, Baltų prospekte, reikalinga pagalba.

Pranešėja teigė, kad jos dukra yra sutrikusios psichikos. Jai vaidenasi, kad ją puola, todėl nuspręsta prašyti pareigūnų pagalbos. Tuomet staiga pokalbis nutrūko.

Policijos ekipažui, greitajai medicinos pagalbai ir ugniagesių gelbėtojų pajėgoms nuvykus namų adresu, motina su dukra jų įsileisti nebenorėjo. Prie durų praleidę porą valandų, pareigūnai su medikais išsiaiškino, kad iš tiesų jokia pagalba nereikalinga, kad pavojus nė vienos moters gyvybei negresia.

GALERIJA

  • Skambutis apie moterį, kuriai vaidenasi, sukėlė tarnybas ant kojų
  • Skambutis apie moterį, kuriai vaidenasi, sukėlė tarnybas ant kojų
  • Skambutis apie moterį, kuriai vaidenasi, sukėlė tarnybas ant kojų
  • Skambutis apie moterį, kuriai vaidenasi, sukėlė tarnybas ant kojų
Skaitytojos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (29)

Linksmoji Jadzė

Karbauskiui 2015----2020 nuolat vaidenosi supermenai Landsbergiai. Kad jie viską valdo.

Anonimas

Ant Kuršių bei Jotvingių sankryžos buvo pažįstami butą nusipirkę, tai po pusmečio pardavė nes miegoti negalėjo, durys darinėjosi pačios, spintelės atsidarinėjo virtuvėje... taip kad :D

Landsbergiui nuolat vaidenasi, kodėl jo nesutvarko patruliai

Mato ko niekas nemato, atrodo jam vienam , o kitiems atrodo kitaip, nuolat vaidenasi, kad jį puola. Puola ir puola. O žmonės tuo tarpu dirba, vaikus augina, kuria ką gražaus. Ir jų niekas nepuola. Ir jiems nesivaidena. Ir jie nemato nieko, ką mato Landsbergis tas kur su kupra ir kalbantis balkonas, ir tas, kur net vidurinės mokyklos nesugebėjo baigti, bet padarytas ministru ir pats vienas mato tai, ko nemato joks kitos valstybės ministras. Jam vienam rodosi, vaidenasi ur jis apie tai kalba viešai. Na, ir kas vyksta? Naujų vaistukų Landsbergiai iš psichiatrų gavo? Ar vis ta pati schema gydymo jiems taikoma?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS