Dingęs jonaviškis rastas nužudytas savo namų teritorijoje: sulaikytas įtariamasis | Diena.lt

DINGĘS JONAVIŠKIS RASTAS NUŽUDYTAS SAVO NAMŲ TERITORIJOJE: SULAIKYTAS ĮTARIAMASIS

  • 2

Pirmadienį, lapkričio 19 d., tęsiant dingusiojo 48-erių metų jonaviškio paiešką, popiet, apie 15 val., Jonavos rajone, rastas vyro kūnas. Apie tai, kad kurį laiką nepavyksta susisiekti su vyru, gyvenančiu Ručiūnų kaime, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato policijos pareigūnus spalio 29 d. apie tai informavo artimieji, tuomet buvo nedelsiant pradėta dingusiojo paieška.

Vyro kūnas su išorinėmis smurto žymėmis rastas gerai paslėptas jo gyvenamosios sodybos atokioje vietoje. Pirmadienio vakarą, apie 20.30 val., buvo nustatytas galimas įtariamasis, jį Kauno apskr. VPK pareigūnai sulaikė Jonavos rajone.

Nors vyras slėpėsi nuo policijos pareigūnų, tačiau sulaikomas nesipriešino. 27-erių metų įtariamasis anksčiau teistas, teismo sprendimu atlikęs priverčiamąsias medicinines priemones (stacionarinis stebėjimas specializuotose psichikos priežiūros įstaigose).

Dėl šio įvykio Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo. Už tai gresia laisvės atėmimas iki penkiolikos metų.

Šį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

Ach: "Įtariamasis, gimęs 1991 m., anksčiau teistas, teismo sprendimu atlikęs priverčiamąsias medicinines priemones (stacionarinis stebėjimas specializuotose psichikos priežiūros įstaigose)" - tuos 'stebėtojus' dabar IRGI reikia teist.

Ot čia tai dirba

Kauno apsk. VPK pareigūnai, aš nuo saves skiriu jiem didžiulę padėką, užtai kad gerai dirba savo darbą. Ir tokius pareigūnus reikia skatint, nepamiršt jujų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS