Taikos prospekte medikų pagalbos prireikė partrenktam dviratininkui | Diena.lt

TAIKOS PROSPEKTE MEDIKŲ PAGALBOS PRIREIKĖ PARTRENKTAM DVIRATININKUI

  • 7

Pirmadienį Kaune per avariją nukentėjo dviratininkas.

Policija pranešimą apie automobilio ir dviračio susidūrimą Taikos prospekte, prie prekybos centro „Norfa“, gavo 10.37 val.

Kauno greitosios medicinos pagalbos budėtoja portalą informavo, kad nukentėjo 18 metų vaikinas. Jis išvežtas į Klinikas. Vaikinui sužalotos rankos ir kojos, galvos traumos nenustatyta.

 

 

Gairės: avarija LT, Taikos prospektas, partrenktas dviratininkas, sužalotas vaikinas
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

I

Matot, vairuotojai turi suprasti, kad kelias yra sukurtas ne tik mašinom. Tau 2 s brangiau už dviratininko gyvybę? Palauk, pastabdyt, prasilenksi. Vairavimas tai ne vien lėkimas, bet žinokit reikia ir lėtai pravažiuoti, atitinkamai pagal situaciją. O ne pralėkti.

Al- dar visai nesenei

Jeigu begant i pastata atsitrenksi gelzbetonis bus kaltas?? Ar fasadininkai putplascio neuzdeje? Be jokiu masinu prekybos centre naglai eidamas neziuredamas nubloksciau ir zmones ir lentynas su prekemis, bet to nedarau, taip pat ne tikrinu automobiliu plieno bei vairuotoju reakcijos. Pestysis, dviratininkas turi ivertinti rizika pries kautines su automobiliu, stulpu ar pastatu. Simtas suspejo, sustojo praleido simta kartu, bet niekada nezinai kas bus 101ma karta, jis gali buti paskutinis. Jei patys saves.nesaugosime niekas kitas geriau tuo uz mus nepasirupins. Kaip ir diskusija del liemeniu ir salmu. Salmas jusu galvai kaip ir liemene, atsvaitai taipogi reikalingi ju devinciuju saugumui labiausiai

dar visai neseniai

Uzmuse gydytoja einancia per sita pereja... Dabar dviratininkas pasimaise.. Ir visada patys nukenteje kalti.. Vairuotojai nepagalvoja, kad butet jie vairuoja masina - ta dideli daikta, kuris gali uzmusti zmogu... ir todel butent jie yra atsakingi uz tai, kas ivyksta. Suletinkit pries perejas, paziurekit atidziau... nzn...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS