Tarp automobilių niokotojų Kaune – senjorė, keršijusi kaimynams | Diena.lt

TARP AUTOMOBILIŲ NIOKOTOJŲ KAUNE – SENJORĖ, KERŠIJUSI KAIMYNAMS

  • 20

Birželio pabaigoje Kauno pareigūnai nustatė dvi moteris, kurios, kaip įtariama, sugadino svetimą turtą – apibraižė kelias dešimtis automobilių. Tiesa, moterų „performansai“ nesusiję.

Pirmojo pranešimo, jog Kaune, Dainavos mikrorajone, apgadinti stovintys automobiliai policijos pareigūnai sulaukė birželio 25 d. rytą. Pranešta, jog Kaune, Technikos, Chemijos ir Birželio 23-osios gatvėse, apgadinta keliasdešimt stovėjusių automobilių. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Po ilgojo šventinio savaitgalio pareigūnai sulaukė ir kito panašaus pranešimo. Netoliese, Kaune, Partizanų g., apgadintas automobilis „Subaru“. Atvykę policijos pareigūnai pastebėjo, jog apgadintas ne vienas automobilis, bet ir šalia stovintys kiti. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Aiškinantis, kas nusprendė „papuošti“ stovinčius automobilius, pareigūnai peržiūrėję vaizdo stebėjimo kamerų įrašus, nustatė, jog skirtingose vietose „darbavosi“ skirtingos moterys. Paaiškėjo, jog keliose šalia esančiose gatvėse automobilius apibraižė moteris (gim. 1977 m.), kuri iki tol nebuvo žinoma policijos pareigūnams.

Tuo tarpu Partizanų g. siautėjo vietinė senjorė (gim. 1948 m.). Ji neapsikentė stovinčių kaimynų automobilių ir taip nusprendė juos pamokyti.

Kauno pareigūnai dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo pradėjo ikiteisminius tyrimus. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

to tegul

Jeigu pastatė prie savininko namo kvieti policiją, už įsilaužimą į nuosavybę. Jeigu pastatė ant kelio, prie kurio savininkas turi nuosavybę, kreipiesi į psichiatrus.

Pavydūs dviveidžai

Jau seniai stebiu tas transporto situacijas. Padėtis tokia yra todėl, kad savivaldybei patogu ir miela kiršinti gyventojus tarpusavyje. Kita vertus - nuskurusios ponios tiesiog gyvena pavydu turtingesniam. Kai joms prireikia, jos nuolankiai ir pataikaujančiai prašo - gal kaimyne gali pavežėti? O po to viską užmiršta ir už akių loja ant to ją pavežusiojo. Toks gyvenimas, deja.

nija

vot duoda babyte, susirado veiklos,gal visai neblogai gyveno tai dabar rupesciu tures per akis,dar daugiau veiklos,atejo senatve protas isejo,isivaizduoju jei tai butu mano mama,ka jai pasakyt tokiu atveju
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS