Teisme – dar viena byla, kurioje A. Ulvidas kaltinamas nepilnamečių tvirkinimu | Diena.lt

TEISME – DAR VIENA BYLA, KURIOJE A. ULVIDAS KALTINAMAS NEPILNAMEČIŲ TVIRKINIMU

Kauno apylinkės teismas kitą savaitę planuoja pradėti iš esmės nagrinėti trečią baudžiamąją bylą, kurioje kaunietis Algimantas Ulvidas kaltinamas nepilnamečių tvirkinimu, dar viena – jau ketvirta byla teismui perduota antradienį.

„Šioje (trečioje – BNS) baudžiamojoje byloje nukentėjusiaisiais pripažinti trys asmenys. Remiantis kaltinamojo akto duomenimis, nusikalstama veika padaryta 2023 metų sausio mėnesį. Kol kas ši byla nėra padėta nagrinėti iš esmės“, – BNS nurodė Kauno apylinkės teismo atstovė Tautvilė Merkevičiūtė.

Pasak jos, baudžiamoji byla su kaltinamuoju aktu teismui perduota šių metų sausį, artimiausias posėdis turėtų vykti balandžio 11 dieną.

Šioje byloje, remiantis kaltinamuoju aktu, apklaustinų asmenų sąraše nukentėjusiaisiais įvardinami trys asmenys.

Byla, saugant nepilnamečių interesus, bus nagrinėjama uždaruose teismo posėdžiuose, kaip ir kitos bylos dėl A. Ulvidui inkriminuojamų veikų.

Antradienį popiet T. Merkevičiūtė pranešė apie Kauno apylinkės teisme gautą dar vieną – ketvirtą – baudžiamąją bylą, kurioje A. Ulvidas kaltinamas tomis pačiomis nusikalstamomis veikomis.

„Šioje byloje, remiantis kaltinamuoju aktu, apklaustinų asmenų sąraše nukentėjusiaisiais įvardinami trys asmenys“, – nurodė teismo atstovė.

Šiuo metu Kauno apylinkės teismas nagrinėja dvi A. Ulvido bylas dėl galimo nepilnamečių tvirkinimo.

Vienoje jis kaltinimas įvykdęs 33 nusikalstamas veikas, susijusias su jaunesnio negu 16 metų asmens tvirkinimu. Šioje byloje yra 25 nukentėjusieji ir 193 liudytojai.

Danijoje sulaikytas A. Ulvidas atvežtas į teismą Kaune

Justinos Lasauskaitės, T. Biliūno/BNS nuotr.

Kitoje byloje dėl dviejų nusikalstamų veikų nukentėjusiais pripažinti 11 asmenų.

„Abiejose byloje vyksta įrodymų tyrimas, apklausiami proceso dalyviai, posėdžiuose aktyviai dalyvauja ir kaltinamasis. Atsižvelgiant į tai, kad byla nagrinėjama uždaruose teismo posėdžiuose, plačiau pakomentuoti negaliu“, – informavo T. Merkevičiūtė.

Šiose bylose artimiausi posėdžiai suplanuoti balandžio 3 ir 4 dienomis.

Kaip nurodė T. Merkevičiūtė, kaltinamajam taikoma griežčiausia kardomoji priemonė – vyro suėmimas trims mėnesiams pratęstas sausio 26 dieną.

A. Ulvidas jau anksčiau nuteistas už tai, kad nuogas šokdavo paauglėms. Vyras tvirtino, kad mergaitės jį susirasdavo pačios. Vienoje byloje, kurioje nustatyta paaugles melavus dėl savo amžiaus, asmuo buvo išteisintas.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

jau kuriamas naujas show per lnk-sok su ulvidu

mokins visus sokti nuogu pampalu-reitingai garantuoti

Ela

...kiek galima ,kas per asmenybė, kad teikiamas toks ypatingas dėmesys ???

Anonimas

tikras koncerVVas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS