Ties išvažiavimu link Vilniaus – avarija: trys sužeistieji, viena moteris be sąmonės | Diena.lt

TIES IŠVAŽIAVIMU LINK VILNIAUS – AVARIJA: TRYS SUŽEISTIEJI, VIENA MOTERIS BE SĄMONĖS

  • 6

Penktadienį gerokai po pietų važiuojantiems link Vilniaus kelią pastojo kliūtis – Ateities plente įvyko skaudi eismo nelaimė.

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pranešimas apie avariją Ateities pl., ties išvažiavimu į magistralinį kelią A1, gautas 15.12 val.

Pagal pareigūnų pateiktus duomenis, šioje vietoje susidūrė du lengvieji automobiliai – „Audi“ ir „Mazda“, abu jie gerokai apgadinti. Liudininkų teigimu, mašinos viena į kitą rėžėsi kaktomuša, tačiau pareigūnai kol kas dar tikslina nelaimės aplinkybes.

Į avarijos vietą nedelsiant vyko pareigūnai ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai.

Kauno greitosios pagalbos atstovų duomenimis, eismo nelaimės metu nukentėjo trys žmonės – dvi moterys ir vienas vyras. Visi jie po pirminės apžiūros vietoje išvežti į Kauno klinikas.

56-erių metų moteris avarijos metu neteko sąmonės, patyrė galvos traumą. Kauno greitosios pagalbos atstovės teigimu, ši moteris nukentėjo labiausiai, tačiau jos būklė nėra ypač sunki.

Kiti du į avariją patekę asmenys atsipirko mažesniais sužalojimais. 57-erių moteris patyrė krūtinės ląstos traumą, 23-ejų vyrui prakirsta galva.  Jis sąmonės neprarado.

Vairuotojai, važiuojantys šia kryptimi, turėtų apsišarvuoti kantrybe arba rinktis alternatyvų maršrutą.

GALERIJA

  • Ties išvažiavimu link Vilniaus – avarija: trys sužeistieji, viena moteris be sąmonės
  • Ties išvažiavimu link Vilniaus – avarija: trys sužeistieji, viena moteris be sąmonės
"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.
Gairės: avarija LT, eismo nelaimė, avarija Kaune, sužaloti žmonės
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Justė

Žioplas esi,todėl ir pasidėjai v.pažymėjimą.

To Senjoru nuomone

50m?vairuojate sakote?Tokiam amžiuj jau esate nukvakę ir galite priimti neadekvačius sprendymus eisme.Aš jau pats esu nukvakęs nors dar toks neatrodau,bet kartaiz baisu buna,kad ko nors ne tap nepadaryčiau vairuodamas.Todėl padėjau vairavino teises i sekciją atminimui ir už vairo daugiau nebesėdu.

Anonimas

Nu tu Suzana,baik vieną kartą rašinėjus-žmones ne tokie jau naivūs ir į tavo pinkles nepateks.O tai susidomės tavim policija ir baigsis liūdnai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS