Tragedija Lampėdžių prieigose: jau para neaiškus jauno vyro likimas | Diena.lt

TRAGEDIJA LAMPĖDŽIŲ PRIEIGOSE: JAU PARA NEAIŠKUS JAUNO VYRO LIKIMAS

  • 18

Kauno teisėsaugininkai, padedami ugniagesių gelbėtojų, nuo ketvirtadienio vakaro, nepaisant sudėtingų oro sąlygų, ieško jauno vyro, pirminiais duomenimis, nukritusio nuo Lampėdžių arba Česlovo Radzinausko tilto. Apie tai vienas paskui kitą pranešė jo artimieji bei šio įvykio liudytoju tapęs vairuotojas.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, pirmiausiai – 18.47 val. į Bendrąjį pagalbos centrą ketvirtadienį paskambino pilietiškas asmuo, kuris, pirminiais duomenimis, važiuodamas nuo Ringaudų link „Megos“, matė, kaip nuo šio tilto į Nemuną nukrito žmogus.

Įvykio liudytojas ne tik apie tai pranešė, bet ir sustojęs laukė, kol atvyks ugniagesių gelbėtojų narai bei policija, juos pasitiko ir nurodė, kur viskas įvyko.

Pasak Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės, jos kolegos iš Šilainių komandos ieškojo minėto vyro, nepaisant sudėtingų oro sąlygų bei tamsos, iki 20.48 val. Su valtimi bei naro kostiumu ir naudodami termovizorių. Paieškos vykdytos ne tik po tiltu, bet ir Nemuno pakrantėse iki Kačerginės.

Anot Kauno policijos atstovės, beveik tuo pačiu metu – ketvirtadienį, apie 18.50 val., jos kolegos sulaukė pranešimo ir iš 29-erių metų Rokų gyventojo artimųjų, kurie teigė ką tik gavę iš jo SMS apie tai, ką jis ketina daryti ir, kur šiuo metu yra. Įvykio vieta sutapo su prieš tai Bendrąjį pagalbos centrą pasiekusia informacija. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl asmens paieškos.

Pasak Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės šiandien priešpiet, policijos prašymu, vėl ketinta tęsti paieškas.

Tačiau, portalo kauno.diena.lt žiniomis, šiandien gamtos sąlygos jau to daryti ugniagesiams gelbėtojams neleido. Nuvykę vėl prie tilto ir įvertinę gamtos sąlygas bei savo galimybes, jie konstatavo, kad tęsti paieškų valtimi, esant tokiam ledų kiekiui Nemune, negalima. Tačiau dar dėl viso pikto praeitas apie puskilometris Nemuno pakrante.

Kauno policijos atstovė taip pat teigia, kad vyro ieškoma ir kitais būdais – pakėlus droną bei pėsčiomis.

Gairės: Lampėdžių tiltas, Česlovo Radzinausko tiltas, nukrito vyras, tarnybos, ieško jauno vyro, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

AS

Nevisprociai komentatoriai, kokie jus patys esate nelaimingi, jaigu kitu nelaimės ir skausmas jums sukele tikius jausmus ir jauciates turintys teise rasyti tokias blevėzgas. Turekite savigarbos ir pagarbos kitiems, patys nezinote kaip jauciasi artimiausi zmones ir kada tokia nelaime gali atsitikti bet kam, bet kokioje seimoje, linkiu kad niekam netektu patirti to, ka dabar patiria artimiausi zmones ir ka patyre pats vyras. Stiprybės artimiesiems.

kauniete

pilna lietuva nevispročiu tai matome tokius kaip valinskas tapinas ramanauskas tas giedorius bebalsis baumyla šūdo gabalas atidares savo bukiuko srėblia apie Kalanta jau ir pasekėju rado bukys jau kaip ir jis kartoja jo sumalta pidariuku posaki Baisiausei kad ju vis daugėja veisiasi kaip grybai po lietaus

jis man liko skolingas

60 eu-bala nemate
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS