Kraupaus nusikaltimo Kaune atomazga: įtariamasis žudikas nusižudė pats | Diena.lt

KRAUPAUS NUSIKALTIMO KAUNE ATOMAZGA: ĮTARIAMASIS ŽUDIKAS NUSIŽUDĖ PATS

  • 15

Ketvirtadienį portalas kauno.diena.lt rašė, kad Kaune, Krėvės pr. įvykdytas kraupus nusikaltimas – gatvėje peiliu sužalotas vyras. Šiandien policija pranešė, kad nusikaltimo vakarą vyras ligoninėje mirė, o penktadienį rastas ir įtariamojo žudiko kūnas.

Šaltakraujiškas nusikaltimas įvykdytas vakar apie 14.44 val. netoli prekybos centro „Rimi“.

Policijos duomenimis, 64-erių vyras buvo sužalotas peiliu. Atvykę medikai nukentėjusįjį dėl durtinės-pjautinės žaizdos pilvo srityje nedelsiant išvežė į ligoninę.  Tą pačią dieną apie 21 val. vyras mirė.

Nepraėjus nei parai po nusikalstamos veikos buvo nustatytas ir įtariamasis.

Šiandien atliekant intensyvius paieškos veiksmus, Kauno rajone rastas nusižudžiusio asmens kūnas. Nustatyta, kad tai – 46-erių vyro kūnas, kuris įtariamas žmogžudyste Krėvės pr.

Policija informuoja, kad atlikus kratas įtariamojo, kuris anksčiau teistas už įvairias nusikalstamas veikas, namuose aptikta galimai augalinės kilmės narkotinių medžiagų.

Šiuo metu atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

GALERIJA

  • Kraupaus nusikaltimo Kaune atomazga: įtariamasis žudikas nusižudė pats
  • Kraupaus nusikaltimo Kaune atomazga: įtariamasis žudikas nusižudė pats
  • Kraupaus nusikaltimo Kaune atomazga: įtariamasis žudikas nusižudė pats
  • Kraupaus nusikaltimo Kaune atomazga: įtariamasis žudikas nusižudė pats
Gairės: sužalotas peiliu, kraupus nusikaltimas Kaune, ligoninėje mirė, nudurtas žmogus, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

fynka

Turiu tik viena komentara : POMPA SUDAS

Kęstučio g. Stotelėje Kaune

Šeštadienio dieną Kęstučio stotelėje Kaune buvome dviese: aš ir dar viena moteriškė. Sėdėjome ant suoliuko, laukėme transporto. Savaitgaliais retai važiuoja. Per vidurį ant suoliuko staiga atėjo ir atsisėdo aukštas išgėręs vyras ir rūkė mums į veidus. Kai aš kelis kartus jam pasakiau, kad jis negali rūkyti mums į veidus sėdėdamas stotelėje, nes iš pirmo karto nereagavo, tas vyras labai agresyviai į mane atsisuko ir pagrasino, linkdamas link manęs, kad "aš tau į akį sukišiu degančią cigaretę!" Moteris iškart pabėgo, aš irgi išsigandau, pagrasinau paskambinti 112, tačiau tas visiškai nebijojo, ir jau siekė manęs. Aš žinojau, kad tokiu atveju policija greit neatvažiuos, dar reikės telefonu atsakyti į daug klausimų. O jis jau mane siekė. Gerai, kad nežinia iš kur atvažiavo troleibusas ir aš greit į jį įšokau. Aplink nė gyvos dvasios, šeštadienio diena. Būkite budrūs Kaune. Nes policijos net centre neprisišauksi...

Komentatoriui kėdainiai

Pas komentatorių Kėdainiai pasenusi ir supuvusi informacija, Vida jau senai nebe žmona, jie jau senai buvo išsiskyre ir jis senai buvo vedęs kitą moterį t.y. turėjo kitą žmoną. Patarimas kėdainiams rašant atsinaujinti žinias o nerašynėti šudų ir neklaidinti žmonių.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS