Per tragišką kaktomušą pakaunėje žuvo jaunystės vietas lankę sutuoktiniai | Diena.lt

PER TRAGIŠKĄ KAKTOMUŠĄ PAKAUNĖJE ŽUVO JAUNYSTĖS VIETAS LANKĘ SUTUOKTINIAI

  • 11

Kauno teisėsaugininkai kol kas negali atsakyti į klausimą, kodėl šeštadienio vakare pakaunėje įvyko jau seniai Čekiškės apylinkėse bebuvusi tragedija, pasibaigusi sutuoktinių iš Kėdainių rajono žūtimi. Tačiau savo prielaidomis apie tai, kas galėjo įvykti, su portalu kauno.diena.lt pasidalijo vietiniai gyventojai.

Kaip jau pranešta, tądien apie 20.15 val. Čekiškės seniūnijos Lelerviškių kaime susidūrė lengvasis automobilis „Audi A4“, vairuojamas moters, gimusios 2000 m., ir keturratis motociklas „Cfmoto Cforse 520L“.

Nors iš pradžių teigta, kad dar nustatinėjama, kas pastarąjį vairavo – ar įvykio vietoje žuvęs vyras, gimęs 1970 m., ar moteris, gimusi 1971 metais, dar vežta į gydymo įstaigą, tačiau ten dėl patirtų sužalojimų mirusi, Lietuvos kelių policijos tarnyba savo suvestinėse teigia, kad keturratį vairavo vyras. O „Audi“ vairuotoja dėl kojos sumušimo, suteikus jai medicinos pagalbą ligoninėje, į kurią ji taip pat buvo nuvežta, išleista gydytis ambulatoriškai.

Asociatyvi I. Gelūno / BNS nuotr.

Pasak portalo kauno.diena.lt kalbintų vietinių gyventojų, ši tragedija įvyko rajoninės reikšmės asfaltuotame kelyje Liučiūnai-Vilkija. Ir ties jos vieta yra posūkis, kuris taip pat puikiai matomas, nes nėra apaugęs medžiais. Todėl, panašu, kad kažkas iš šio susidūrimo dalyvių minėtame posūkyje dėl pasirinkto nesaugaus greičio galėjo išvažiuoti į priešingą eismo juostą.

Anot pašnekovų, ši vieta turėjo būti gerai žinoma abiem šios tragiškos kaktomušos pusėms, nes „Audi“ vairuotoja yra kilusi iš šių vietų. O keturračiu važiavę sutuoktiniai jaunystėje yra gyvenę ne per toliausiai esančioje Vilkijoje. Tačiau pastaruoju metu jie jau gyveno Kėdainių rajone – Josvainių seniūnijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Nuomonė

Kitą kartą dar motorine valtim tegul vaziuoja plentu, bus panašus efektas....

Keturračiai

Sukurti žūčiai

ti O

Pritariu, absoliuciai netikusi transporto priemone. Tik po arimus vazinet. Dave pavaziuot, nepatiko. Saugumo nerasta, darant posuki tave nemaloniai meta i sona...nes nepasvyri, kaip su mocu, zodziu , slamstas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS