Tragiška žinia: nusižudė jauna Kauno klinikų slaugytoja | Diena.lt

TRAGIŠKA ŽINIA: NUSIŽUDĖ JAUNA KAUNO KLINIKŲ SLAUGYTOJA

  • 79

Kaip praneša portalas lrt.lt, praėjusį mėnesį nusižudė jauna Kauno klinikų Anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytoja. 

Lrt.lt šaltinių teigimu, savižudybė galėjo būti siejama su patiriamu mobingu, tačiau ar iš tiesų skyriuje jis buvo, paaiškės po tyrimo. Apie nelaimę portalui lrt.lt patvirtino ir Kauno klinikų atstovai.

„Iš tiesų praėjusį mėnesį nusižudė jauna Kauno klinikų darbuotoja. Kolegos yra sukrėsti šios nelaimės ir išreiškė nuoširdžią užuojautą artimiesiems šiuo sunku laikotarpiu. Šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas, todėl daugiau komentuoti neturime teisės. Dėl detalesnių komentarų turėtumėte kreiptis į ikiteisminio tyrimo institucijas“, – komentavo A. Aleksandravičiūtė-Šviažienė.

Lrt.lt šaltiniai tikino, kad apie savižudybės atvejį Kauno klinikų vadovybė darbuotojų neinformavo.

Gairės: Kauno klinikos, nusižudė medikė, nusižudė Kauno klinikų medikė, savižudybė, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (79)

Norėjot

Kapitalizmo, tai dabar ir turit! Vakarų pasaulyje mobingas yra norma. Jau darželyje jo pradžia! Tai tarsi vampyrai, kurie ieško į kitą įsisiurbt! !!!

Onutė

Yra tarnyba, kur galima nueiti, ,pasiskųsti ",nes tom, ,tarnybų "darbininkėms reikia parašyti,kad dirba (kavos gėrimas irgi įeina į darbo laiką )!!! Gera darbo vieta, kaip ir politikų!

nu tiesiog

gerove.... brangus mokamas parkingas prie darbovietes....davai abonementa su elektrikais pasirasom....sutarti su pensiju reketyrais...abonementa su siuksliu mafija....neturi kur gyvent imk brangiai paskola bustuj kad paskuj turto mokesti nuo taves galetume plest.... nori bizniaut - pirkis leidima ir bizniauk a mes tave zlugdysim tikrinsim reketuosim ir kontrolieriais bei pakistukais terorizuosim.... nieko asmenisko vakaru koloniju kultura ...trumpu zodziu aferistu rojus - GEROVE vadinas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS