Trikojis Šilainiuose privertė įsijungti filmavimo kamerą ir fiksuoti, kas vyksta | Diena.lt

TRIKOJIS ŠILAINIUOSE PRIVERTĖ ĮSIJUNGTI FILMAVIMO KAMERĄ IR FIKSUOTI, KAS VYKSTA

  • 62

Trikojai skirti drausminti greitį mėgstančius vairuotojus, mažinti avaringumui keliuose – per avarijas daugybė žmonių netenka sveikatos, gyvybės, patiria materialių nuostolių, sugaišta laiko. Tačiau vienam kauniečiui užkliuvo šio mobilaus greičio matuoklio pastatymo vieta.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojas neabejoja Kelių eismo taisyklių (KET) reikalingumu, tačiau kelia klausimų, ar trikojais nepiktnaudžiaujama.

Vyras aprašo situaciją, kurią jis užfiksavo penktadienį apie 17 val. IX forto g. ties bendrove „Autofortas“.

„Pastatytas ženklas „Leistinas greitis 30“. 350 m atkarpoje, aišku, visi važiuoja greičiau. Kam ten tas ženklas stovi, ten žmonės nevaikšto per tą gatvę toje atkarpoje. Policija nutarė pastatyti ten trikoji ir pasipinigauti“, – įsitikinęs skaitytojas.

 

 

Jis pasakoja stovėjęs ir stebėjęs, kas ten vyksta, apie pusvalandį. „Trikojis dirbo iš peties, labai daug bliksėjo. Gaila, kad tik tris minutes spėjau pafilmuoti, daugiau nebebuvo vietos telefone. Būtų įdomu sužinoti, kiek daug ten žmonių pakliuvo ir patuštins pinigines? Ar reikia tokiose vietose statyti trikojį?“ – klausė vyras.

Trikojai statomi avaringiausiose vietose. Ar ši vieta yra traktuojama kaip avaringa, duomenų neturime, tačiau žiūrint bendrai greičio viršijimas yra viena dažniausių priežasčių, dėl kurių kyla avarijos.

Kauniečiui kilusius klausimus uždavėme Kauno policijos atstovams. Sulaukę atsakymų publikaciją papildysime.

Gairės: trikojis, pasipiktino trikojo statymo vieta, Greitis, KET, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (62)

Trikojis \\\\\.../////

Koktu skaityti kaip kuriuos komentarus.Visiški bepročiai (matai verčia laikytis KET).Pyksta.Tai ar ne bepočiai už vairo.Kaip tokie durniai preina med.komisiją ???.SIŪLAU:į med.komosiją itraukt ir psichijatrą,kad durmiai negatu teisių.---O tai patikrina,matai girdi ir važiuok,o kad durnas nei į galvą.

Anonimas

trikojai bus nebaisūs jeigu važiuiosit leistinu greičiu ir nereiks nieko kaltinti

Trikojai, ar

aštunkojai galėtų fiksuoti ne tik viršijus greitį,bet ir keliamą triukšmą.Jaunimėlis į savo "tačkes", reno,pežo ir BMW senus, supuvusius kibirus, vietoj duslerkės įsideda kanalizacijos gabalą ir blerbia ant viso kvartalo.Krūti, debilai, mat....Taip yra Taikos pr.prie devynaukš . benderių, prie Kreves Rimi centro ir kitur...Einant, aikštelej, matosi išlindęs kanalizacijos vamzdis (nors ir užmaskuotas). Sako, kad padeda į tą vamzdį pripurškus "Makroflekso"...Super...Pabandykit....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS