Ugniagesiai pateko į sunegalavusio kauniečio butą ir perdavė jį medikams | Diena.lt

UGNIAGESIAI PATEKO Į SUNEGALAVUSIO KAUNIEČIO BUTĄ IR PERDAVĖ JĮ MEDIKAMS

  • 2

Ketvirtadienio vakarą į Vilijampolėje esančią Varnių gatvę skubėjo ugniagesių, policijos ir medikų ekipažai.

„Kažkas Varnių gatvėje vyksta, nes yra ir ugniagesių automobilis su kopėčiomis. Tačiau  jokių dūmų nesimato“, - portalą kauno.diena.lt informavo pro šalį važiavęs vyras.

Susisiekus su Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus budinčiuoju, paaiškėjo, kad Varnių gatvėje niekas nedegė, o pagalbos prireikė daugiabutyje buvusiam žmogui.

„Sutriko vieno Varnių gatvės gyventojo sveikata, o medikai negalėjo patekti į jo butą. Tada atvyko ugniagesiai su kopėčiomis. Jie pateko į buto vidų ir žmogų perdavė medikams“, - portalui kauno.diena.lt sakė budėtojas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Aha...ugniagesiai verti pagarbos,tik medikai nevisada...Mano kaimynei 2kartus teikė panašią pagalbą-ugniagesiai lipo per langą,kitą kartą išlaužė spyną,o greitoji nė karto neišvežė į gydymo įstaigą.Trečias kartas-insultas su visais liekamaisias reiškiniais. Kaip tikėti tokiais šarlatanais-medikais?

Pagarba ugnegesiams!

Ką mes be jų darytume, jie visur padeda, net kates iš medžių nukelia, gyvūnus gelbsti iš vandens, karvutes iš griovių ištraukia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS