Vaišvydavoje girtas ir agresyvus vairuotojas sukėlė avariją, nukentėjo ir vaikai | Diena.lt

VAIŠVYDAVOJE GIRTAS IR AGRESYVUS VAIRUOTOJAS SUKĖLĖ AVARIJĄ, NUKENTĖJO IR VAIKAI

  • 17

Šeštadienio dieną Vaišvydavoje įvyko baisi nelaimė.

Policija informaciją apie incidentą gavo 15.57 val. Vaišvydavoje, ties Piliuonos 27B namu, įvyko "Volvo XC90" ir "Toyota Corolla" automobilių avarija.

Pirminiais duomenimis eismo įvykis įvyko "Volvo" automobiliui išvažiavus į priešpriešinę eismo juostą.

Policijos atstovė portalą kauno.diena.lt  informavo, kad į ligoninę išvežti trys mažamečiai. Jų amžius - iki 8-erių metų. Mažyliai važiavo "Toyota" automobilyje. Jų gyvybei pavojus negresia.

Į ligoninę taip pat išvežtas ir avarijos kaltininkas. "Volvo" vairuotojas buvo neblaivus. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1, 64 promilės. Beje, 26-erių avarijos kaltininkas elgėsi agresyviai: nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų, todėl buvo sulaikytas panaudojant specialiąsias priemones. Jis galimai iš įvykio vietos ketino pasišalinti. 

Dėl šio įvykio Kauno apskrities policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281 str. 7 d. Už vairavimą neblaiviam, kuomet kraujyje daugiau  nei 1,5 prom. alkoholio, gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

GALERIJA

  • Vaišvydavoje girtas ir agresyvus vairuotojas sukėlė avariją, nukentėjo ir vaikai
"Facebook" "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija LT, avarija, Vaišvydava, girtas vairuotojas
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

RJ

R--unai, atsiusk patruli ir nors karta menesyje pabudekite su rodaru. Cia , tiesiog, vyksta lenktynes is ryto i darba, o vakare i namus.

Juokinga

Bauda teisiu atemimas.jie ir be teisiu varuot moka.

Švonderis

Nieko čia tokio - eilinis įvykis. Atsiprašys, “susitaikys” su giminėm,galų gale gražiai palaidos. Ir toliau važinės sau,čia gi visų išsvajota laisva ir nepriklausoma Lietuva! Tokiom laisvėm jokia Europos šalis negali pasidžiaugt,na,nebent kokia Rumunija...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS