Veiksmas Šančiuose: per avariją vienas taranavo tvorą ir apvirto, kitas pabėgo | Diena.lt

VEIKSMAS ŠANČIUOSE: PER AVARIJĄ VIENAS TARANAVO TVORĄ IR APVIRTO, KITAS PABĖGO

  • 7

Ankstus sekmadienio rytas Kaune prasidėjo nelaime – per eismo įvykį, kurio metu susidūrė du automobiliai, o vienas dar galėjo būti kliudytas, sužaloti du žmonės, o vienos transporto priemonės ekipažas iš avarijos vietos pasišalino.

Sekmadienį apie 5.30 val. ryto į Aukštuosiuose Šančiuose esančią Prancūzų gatvę sulėkė specialiosios tarnybos.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo Kauno ugniagesių atstovas, čia įvyko eismo nelaimė. Jos metu susidūrė du lengvieji automobiliai – „Saab“ ir „Toyota“, o vienas dar galimai buvo kliudytas.

Po smūgio vienas automobilis įlėkė į tvorą ir apvirto ant stogo. 

Į nelaimės vietą skubiai iškviestas greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Medikų prireikė dviem žmonėms. Po pirminės apžiūros vietoje paaiškėjo, kad vieną jų teks gabenti į ligoninę, kitas išleistas į namus gydytis ambulatoriškai.

Tačiau čia veiksmas nesibaigė. Vienas avarijoje dalyvavęs ekipažas iš nelaimės vietos pasišalino, asmenų ieško pareigūnai. Galima tik spėti, ar tokį jų veiksmą iššaukė baimė dėl pavartoto alkoholio, ar kitos priežastys.

Kol pareigūnai ieško pabėgėlių, ugniagesiai gelbėtojai ištraukė apvirtusį automobilį ir surinko važiuojamoje kelio dalyje pabirusias duženas.

GALERIJA

  • Veiksmas Šančiuose: per avariją vienas taranavo tvorą ir apvirto, kitas pabėgo
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija, avarija LT, eismo nelaimė, avarija Kaune, įlėkė į tvorą, pabėgo iš įvykio vietos
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Marija

Tojota vairavo blaivi moteris vyko į darbą iš šalutinio atlelė girti be teisių ir nunešė visą tojotos priekį žiauriai sužeista vairuotoja bausti tokius griežtai reikia

Šantiske

Butu ejas pestysis ir jis butu kaltas, nes perejos nera kad pereit i kita puse.

Vietine

Šitoj vietoj reiktu kažką daryti, visi skraido o ne važiuoja. Per pereja sunku praeitį, padare pareja prieš sankryža o kitur jau nereik,iki stotelės praeit sunkiau jei eini nuo rimi, trukumas perėjų. Galėjo padaryt, nes kai sutvarke prancūzų g tai visi taip laksto..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS