Vėtra Kaune: iškvietimai nesiliovė plūsti, ugniagesiai dirbo be atokvėpio | Diena.lt

VĖTRA KAUNE: IŠKVIETIMAI NESILIOVĖ PLŪSTI, UGNIAGESIAI DIRBO BE ATOKVĖPIO

  • 10

„Iškvietimai nesiliauja plūsti. Ugniagesiai dirba be atokvėpio“, – taip šią visą dieną apibūdino Kauno ugniagesių atstovė Džiuginta Vaitkevičienė.

Kauno ugniagesių budėtojas portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad ši pamaina, darbą pradėjusi ryte nuo 8.30 val., į veiksmą įsijungė pačiame jo įkarštyje, o šis nesiliovė iki pat vakaro.  

„Per dieną buvo 81 gelbėjimo darbas dėl vėjo padarinių. Daugiausia tai – nukritusių medžių pašalinimas. Jie krito ant automobilių, ne vienas buvo toks atvejis, krito ant takų, šaligatvių, ant važiuojamosios kelio dalies“, – kalbėjo budėtojas. Laimei, pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo. 

Iki devintos valandos vakaro situacija aprimo. „Prieš gerą valandą paskutinį medį supjaustėme. Gal dar ir pasitaikys vienas kitas“, – neskubėjo džiaugtis pašnekovas. 

Gelbėjimo darbai buvo atliekami Kauno rajono Karmėlavos seniūnijos Vaistariškių kaimo Paupio gatvėje, Kauno rajone Ringaudų Gaižėnų kaimo Miško g., Samylų seniūnijos Šlienavos kaimo Pagirio g., Kaune Kariūnų plente ir t.t.

Kaune ugniagesiai skubėjo ir į Steigiamojo Seimo aikštę. Čia vėjas nuvertė statybinę tvorą. „Ją atstatėme, paramstėme“, – sakė budėtojas.

 

GALERIJA

  • Vėtra Kaune: iškvietimai nesiliovė plūsti, ugniagesiai dirbo be atokvėpio
  • Vėtra Kaune: iškvietimai nesiliovė plūsti, ugniagesiai dirbo be atokvėpio
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

kur tie

kur prie medžių rakinos - tegul sumoka

Sveiko proto trūkumas kai kam

Daugiau ramstykit griūnančius sutrešusius medžius, o ne juos pjaukit, bus dar daugiau nelaimių.

juk KONSERVAI s a u g o sutęšusius medžius

tad lai dabar jie a p m o k a nuostolius , kurias padarė lūždami supuvę medžiai -- būtina pateikti sąskaitą KONSERVŲ gaujai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS