Vidurnakčio gaudynės: Kauno policiją egzaminavo moksleiviai iš kitų Lietuvos miestų | Diena.lt

VIDURNAKČIO GAUDYNĖS: KAUNO POLICIJĄ EGZAMINAVO MOKSLEIVIAI IŠ KITŲ LIETUVOS MIESTŲ

  • 9

Paaiškėjo, kad nutrūktgalvišku greičiu naktį į ketvirtadienį per Vilijampolę lėkusio ir visas specialiąsias tarnybas ant kojų sukėlusio „VW Passat“ ekipažą sudarė vienos Kauno profesinės mokyklos moksleiviai. O automobilį vairavo tokios teisės neturintis asmuo.

Ketvirtadienio ryte „VW Passat“ vairuotojas kartu su taip pat iš įvykio vietos pabėgusiu vienu savo bendrakeleivių patys atvyko į policiją. Gavę tokį nurodymą iš savo pedagogų, į kuriuos kreipėsi gana greitai jų asmenybes nustatę pareigūnai.

Kiti du šio ekipažo nariai – 18-metė mergina ir 21-erių metų, kaip ir vairuotojas, vaikinas, kurie tąnakt atsidūrė Klinikose, ten ilgai neužsibuvo. Po apžiūros, patvirtinusios, kad velnias vėl spėjo pakišti girtam pagalvę, abu buvo išleisti. Vienam iš jų tąnakt policija nustatė vidutinį, kitam – lengvą girtumą.

Šios nemažą atgarsį sukėlusios gaudynės startavo apie vidurnaktį ties Jonavos ir Šauklių gatvių žiedu. Kauno policijos patruliams užkliuvo ne tik pavojingas „VW Passat“ manevravimas, bet ir apgadintas jo priekis. Tačiau stabdant „VW Passat“ vairuotojas nestojo.

Jo gaudynės nusitęsė per visą Raudondvario plentą, kol už „Regitros“ ir už jos esančios „Maximos“ bėglių automobilis atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą. O šis užvirto ant juos persekiojusio policijos tarnybinio „Hyundai“. Įlenktas pastarojo stogas bei apgadintos durelės.

Patys pareigūnai nenukentėjo.

Pasinaudoję trumpa sumaištimi, „VW Passat“ priekyje sėdėję du jaunuoliai puolė į pievas. Ir dingo nakties tamsoje. O automobilio gale buvę jų bendrakeleiviai buvo sulaikyti įvykio vietoje.

Nustatyta, kad visi „VW Passat“ ekipažo nariai atvyko mokytis į Kauną iš kitur – Klaipėdos, Šilutės, Jonavos.

„VW Passat“ – jo vairuotojo, kilusio iš Klaipėdos, nuosavybė, nors jis teisės vairuoti ir neturi.

Šio dar palyginti laimingai pasibaigusio trilerio aplinkybes tiria Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyba. Kol kas atliekama tik administracinė teisena, nes niekas iš gaudynių dalyvių rimtų sužalojimų nepatyrė.

GALERIJA

  • Vidurnakčio gaudynės: Kauno policiją egzaminavo moksleiviai iš kitų Lietuvos miestų
  • Vidurnakčio gaudynės: Kauno policiją egzaminavo moksleiviai iš kitų Lietuvos miestų
  • Vidurnakčio gaudynės: Kauno policiją egzaminavo moksleiviai iš kitų Lietuvos miestų
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

taikos pr.

vakar ryte pravaziavo ant tralo-patraiskyta biski ir kvapas nekoks

svesoforas

Suvaziavo kaimieciai i profkes kolegijas ir univerus mokytis ir bando vaidinti vienas uz kita sustresni,bet tokiu smegeneles skystos,kad suprastu,tai tada pajaus per kisenes savo ir tevu.

B.B.d.

O tai policija neygali is tokiu malaletku piktybiniu gaidziu izgriauzti visus patyrtus nuostolius ????? Kai tokie gaidziai sumoketu uz savo bajerius koky 14.000euru uz visa suda... Gal ble t y prota ateitu draginti su susiktais kibirais beteisiai. Gal atsakys policija y komentara?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS