Vidurnakčio konfliktas kaip reikiant išgąsdino gyventojus: atrodė, kad šaudo | Diena.lt

VIDURNAKČIO KONFLIKTAS KAIP REIKIANT IŠGĄSDINO GYVENTOJUS: ATRODĖ, KAD ŠAUDO

Pirmadienio naktį didžiulis triukšmas pažadino Kėdainių miesto Mindaugo gatvėje esančių daugiabučių namų gyventojus. Žmonės pasakojo, kad kieme ir bute įvyko kelių asmenų konfliktas. Į įvykio vietą skubėjo net keli policijos pareigūnų ekipažai. Tiesa, atomazga šio vietinius išgąsdinusio įvykio tokia, kad niekas niekam jokių pretenzijų neturėjo.

Matė kieme

Vietos gyventojai pasakojo, kad pirmadienio naktį prie daugiabučio namo esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje kilo konfliktas tarp dviejų–trijų asmenų. Konfliktuojantys asmenys santykius aiškinosi taip garsiai, kad ir gerokai po vidurnakčio prabudę žmonės ėmė žiūrėti pro langus. Vieni žiūrėjo, kiti kvietė pagalbos tarnybas.

„Atrodė, kad buvo panaudotas ginklas. Gal dujinis, gal koks kitoks – bet atrodė, kad šaudo. Triukšmas buvo didžiulis. Aš žiūrėjau ir galvojau, kad tik besistumdydami jie mano mašinos nekliudytų“, – „Rinkos aikštei“ pasakojo vienas iš pranešėjų.

Smurto nebuvo

Į minėtą kiemą atskubėjo net keli policijos pareigūnų ekipažai. Policijos pareigūnai konstatavo, kad apie 01.20 val. konfliktas kilo Mindaugo gatvėje esančiame bute.

Žiūrėjau ir galvojau, kad tik besistumdydami jie mano mašinos nekliudytų.

Nesutarimai įsiplieskė tarp 27-erių metų moters ir 35-erių metų vyro. Surinkti duomenys leidžia teigti, kad smurto nebuvo, vyko žodinis konfliktas.

Pareigūnai moteriai nustatė lengvą girtumo laipsnį – 0,8 promilės.

„Vyras po konflikto pasišalino. Moteris dėl šio įvykio pretenzijų neturėjo, nukentėjusių asmenų nebuvo. Apie šūvius duomenų neturime“, – informavo Kauno apskrities policijos Komunikacijos poskyris.

Sutrikdė sveikatą

Beje, tądien apie 21 val. konflikto tarp vyro ir moters būta ir Kėdainių rajone. Pareigūnai pranešė, kad Dotnuvos seniūnijos Vainotiškių kaime neblaivus 56-erių metų vyras smurtavo prieš neblaivią 54-erių metų moterį.

Smurtautojui nustatytas sunkus – 3,20 prom. girtumas. Auka buvo kiek blaivesnė – moteriai nustatytas  2,10 prom. girtumas.

Šiuo atveju pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl skausmo sukėlimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS