Vidurnakčio tragikomedija pačiame Kauno centre: numanoma auka galiausiai tapo įtariamąja | Diena.lt

VIDURNAKČIO TRAGIKOMEDIJA PAČIAME KAUNO CENTRE: NUMANOMA AUKA GALIAUSIAI TAPO ĮTARIAMĄJA

  • 6

Naktį į liepos 7-ąją Kauno policija bei ugniagesiai skubėjo gelbėti moters, prieš kurią, kaip pranešta, smurtaujama viename A.Mickevičiaus gatvės daugiabutyje. Skubant jai į pagalbą, moters butas trečiajame aukšte net šturmuotas per balkoną. Tačiau tai, kas jame rasta, gelbėtojus šokiravo.

Kauno policija pranešimą apie tai, kad minėtame keturaukštyje, esančiame Žaliakalnio funikulieriaus prieigose, triukšmą kelia moteris, prieš kurią galimai smurtaujama ir tokiu būdu ji šaukiasi pagalbos, gavo 23.45 val. Apie tai pranešė kita netoliese gyvenanti moteris.

Tačiau į įvykio vietą atskubėjusių policijos pareigūnų, panašu, kad niekas į šį butą neįsileido. Todėl tradiciškai kviesti pagalbon ugniagesiai gelbėtojai, nes vienintelis būdas patekti į galimo nusikaltimo vietą buvo šio buto trečiajame aukšte balkonas, kurio durys, kaip pastebėta, buvo praviros.

Kauno ugniagesiai gelbėtojai savo suvestinėse praneša tik pastatę ištraukiamas kopėčias, kuriomis į minėtą balkoną užlipo policijos pareigūnas. Anot policijos atstovės, jis aptiko šturmuotame bute tik vieną žmogų – visiškai girtą moterį. Jai nustatytas sunkus – net 3,32 prom. girtumas.

Anot policijos atstovės, nepasitvirtinus informacijai apie galimą smurtą artimoje aplinkoje, jokio ikiteisminio tyrimo nepradėta. Apsiribota tik tuo, kad minėta 1971 m. gimusi moteris nuraminta. Informacijos, kad ji ar šis butas jau buvo žinomas pareigūnams ir iki šio įvykio, policijos atstovė neturi.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Durdomas

Turbut valstieciai su savo zole kalti, alkoholis geris

Anonimas

Gydymo kursus reikia paskirti, jeigu jau pykstasi su savimi ar įsivaizduojamais "draugais" tai čia jau netoli nuo bėdos

Cha

Pergarsiai uzgiedojo himna
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS