Vienas Pravieniškių nuteistasis sulaikytas, kitas negrįžo į kalėjimą | Diena.lt

VIENAS PRAVIENIŠKIŲ NUTEISTASIS SULAIKYTAS, KITAS NEGRĮŽO Į KALĖJIMĄ

Vienas Pravieniškių nuteistasis sulaikytas Vilniuje, kitas negrįžo į kalėjimą ir ieškomas.

Kaip pranešė Policijos departamentas, ketvirtadienį, apie 11.24 val., Vilniuje, Naujamiesčio rajone, Žemaitės gatvėje, parduotuvės apsaugos darbuotojai sulaikė bei perdavė policijos pareigūnams 41 metų vyrą.

Jis beveik prieš dvi savaites, lapkričio 27 dieną, pasišalino iš Pravieniškių 1-ojo kalėjimo. Nuteistasis turėjo teisę būti be sargybos.

Lietuvos kalėjimų tarnybos Pravieniškių 1-asis kalėjimas informavo, kad Vilniaus policijos pareigūnai sulaikė atviro tipo bausmės atlikimo vietos nuteistąjį Denisą Gusevą. Nuteistasis grąžintas į kalėjimą.

Taip pat ketvirtadienį, 15.47 val., Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo pranešimą, kad į Pravieniškių 1-ajį kalėjimą negrįžo nuteistasis, gimęs 2003 metais. Šis vyras taip pat turėjo teisę vaikščioti be sargybos.

Aplinkybes tiria ir paiešką vykdo Lietuvos kalėjimų tarnyba.

Pravieniškių 1-asis kalėjimas informavo, kad ketvirtadienį statytu laiku iš trumpalaikės išvykos negrįžo atviro tipo bausmės atlikimo vietos nuteistasis Klaidas Šabonas, gimęs 2003 metais.

Su nuteistuoju nepavykus susisiekti telefonu, paskelbta jo paieška.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

domeikavski

jūs ką šventa karvė - t.y. skeltanagiai? Jum nesinori pusiaukelės? O kodėl pravieniškiečiam ir kalėjimas ir pusiaukelė ir dar kalinių ligoninė. Jie ką - ryži? Siūlykit, gal tatoo sutiks - domeikavoj pusiaukelės nedaryti. Tik kur dėti kauno rajono nuteistuosius - gal sušaudyti. Skeltanagių irgi niekam nereikia.

Ta \\\\\.../////

ne'dabjijob'Wuolska lenkų gėda,o lietuvių bėda.___Pasiimkit tą badytą nuograužą,damokėsim ,nuostolių mažiau turėsim.

DOMEIKAVOS gyventojai įsitikinę , jog tokia betvarkė

bus ir PUSIAUKELĖS namuose , kuriuos numato statyti Domeikavoje - IŠANGĖS gaujos " ministrė" tatuiruota Dobrovolska.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS