Vokiška mįslė Kauno senamiestyje: įminti jos ugniagesiams neleido policija | Diena.lt

VOKIŠKA MĮSLĖ KAUNO SENAMIESTYJE: ĮMINTI JOS UGNIAGESIAMS NELEIDO POLICIJA

  • 7

Trečiadienio popietę ne vienam Kauno senamiesčio gyventojui bei svečiui užkliuvo neįprastas vaizdas Kauno pilies prieigose – aplink Šv. Gertrūdos gatvės automobilių aikštelėje stovintį prabangų BMW buriavosi ugniagesiai gelbėtojai bei policija. Pastarosios buvo net keli ekipažai.

Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėse apie trečiadienio iškvietimus pranešama, kad 15.53 val. Bendrasis pagalbos centras sulaukė skambučio iš asmens, prisistačiusio praeiviu, kad minėtoje Senamiesčio dalyje iš po automobilio BMW kapoto rūksta dūmai.

Tačiau atskubėję nurodytu adresu, ugniagesiai gelbėtojai konstatavo, kad jokių gaisro požymių nėra. Nors apie jį pranešęs asmuo teigė matęs iš po BMW kapoto rūkstančius dūmus. Be to, jautęs ir nuo BMW sklidusį neaiškų kvapą. Jis minimas ir ugniagesių gelbėtojų suvestinėje, vardijant, kas konstatuota, atvykus nurodytu adresu.

Įvertinę situaciją, ugniagesiai gelbėtojai paprašė, kad Bendrasis pagalbos centras atsiųstų įvykio vieton ir policiją, nes buvo neaišku ir, kas šio automobilio savininkas.

Atvykę policijos pareigūnai tegalėjo pasakyti, kad šis prabangus BMW registruotas Vokietijoje.

Nesant galimybės surasti jo savininką, ugniagesiams gelbėtojams teliko vienintelis būdas patikrinti galimo gaisro šiame BMW versiją – atidaryti variklio dangtį.

Tačiau to jiems neleido policijos pareigūnai, panašu, kad užbėgę galimiems tolesniems įvykiams kelis žingsnius į priekį, – o kas atsakys, jeigu BMW savininkas pareikš dėl tokių veiksmų pretenzijas?

Kuo ši istorija baigėsi – ar policija sulaukė BMW savininko, šiandien paklausėme jos atstovės. Ši atsakė, kad pranešimui apie gaisrą nepasitvirtinus ir BMW netrukdant nei pėstiesiems, nei automobilių eismui, buvo nuspręsta jo savininko nelaukti.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

ko

tokia kukli straipsnio antraštė? Galėtų gi būti - "Vokiška mįslė ant tūkstantmečius skaičiuojančio lietuviško betono. Ar policija tikrai bejėgė?".

Audronis

Greiciausiai autonominis sildytuvas isijunge ir veike , del ko is po variklio ruko dumai.

Meskis

Tikriausiai elektrine skarbonke dege?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS