Vyras, kurio ieškos policija ir kariuomenė, lankėsi Kaune? | Diena.lt

VYRAS, KURIO IEŠKOS POLICIJA IR KARIUOMENĖ, LANKĖSI KAUNE?

  • 7

Šiandien ryte savanoriai pradėjo ieškoti prieš kelias dienas dingusio jauno vyro Vytauto Pranskaus. Pirmadienį į paieškas įsitrauks policijos ir kariuomenės pajėgos.

Penktadienį socialiniame tinkle "Facebook" pasirodė informacija, kad buriami savanoriai, galintys padėti ieškoti nuo trečiadienio dingusio jauno vyro.

Rašoma, kad V.Pranskus paskutinį kartą matytas sausio 2 d. apie 12 val. Molėtų rajone, Padvarnių kaime. Jis  vilkėjo tamsią juodą striukę, avėjo juodais auliniais batais.  Dingusiojo kepurė megzta. V.Pranskus yra aukštas, stambesnio sudėjimo, nešioja akinius.

50 metrų nuo sodybos, kurioje Vytautas pastebėtas paskutinį kartą, rastos jo asmens tapatybės ir banko kortelės. V.Pranskaus telefonas nuo sausio 2 d. 14.50 val. yra išjungtas. 

Nors dingęs jaunas vyras ieškomas Molėtų rajone, tačiau yra liudininkų, teigiančių, kad Vytautas pastebėtas Kaune, Jonavos gatvėje esančioje "Maximoje".

Turinčius kokios nors informacijos ar mačiusius Vytautą, prašoma skambinti šiuo tel. 860578172 (Kajus Židonis) arba pranešti policijai.

GALERIJA

  • Vyras, kurio ieškos policija ir kariuomenė, lankėsi Kaune?
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

nuostabu

ieškokit be nuotraukos

ALKOHOLIKAS

Pagal straipsnio antraštę , tai žurnaliūgos , prieš paslėpdami , parašė šį straipsnį

ALGIS

Šunų ir kačių labiau ieško , gyvulininkų labiau klauso policija
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS