Žiaurus nusikaltimas Kaune: prie parduotuvės nudurtas jaunas vyras | Diena.lt

ŽIAURUS NUSIKALTIMAS KAUNE: PRIE PARDUOTUVĖS NUDURTAS JAUNAS VYRAS

  • 23

Vėlų trečiadienio vakarą Romainiuose įvykdytas kraupus nusikaltimas. Nudurtas 29-erių metų vyras, pirminiais duomenimis, sukonfliktavęs gatvėje su nepažįstamuoju. Vienas šio dūris peiliu buvo į kairiąją krūtinės pusę. 

Pranešimas apie Romainių gatvėje, prie parduotuvės „Aibė“, peiliu sužalotą vyrą buvo gautas apie 23 val.  

Parduotuvė jau prieš valandą buvo užsidariusi. Pirminiais duomenimis, nukentėjusysis ėjo pro ją su draugu. Ir susitiko galimai neblaivų nepažįstamąjį, kuris šlapinosi viešoje vietoje. Dėl to su juo sukonfliktavus, viešosios tvarkos pažeidėjas griebėsi peilio.

Nukentėjusiajam juo buvo pataikyta į koją bei galimai į širdį. 

Žiaurios žmogžudystės Romainiuose vieta

Laimio Steponavičiaus nuotr.

Į įvykio vietą atskubėjus policijai bei greitosios medikams, sužeistasis jau buvo be sąmonės ir dėl nukraujavimo ištiktas gilaus šoko. Jį dar bandyta apie pusvalandį gaivinti. Deja, visos medikų pastangos buvo bergždžios. 

Pirminiais duomenimis, nužudytasis – vietinis gyventojas. 

Nors įtariamojo šiuo nusikaltimu ieškojo gausios policijos pajėgos, šiandien iki pietų, pirminiais duomenimis, apie 35-erių metų asmuo dar nebuvo sulaikytas.

Asmenis, mačiusius šį įvykį ar turinčius bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 30 36 13, (8 37) 30 34 50 arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112.

GALERIJA

  • Žiaurus nusikaltimas Kaune: prie parduotuvės nudurtas jaunas vyras
  • Žiaurus nusikaltimas Kaune: prie parduotuvės nudurtas jaunas vyras
  • Žiaurus nusikaltimas Kaune: prie parduotuvės nudurtas jaunas vyras
Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Iš klaipėdos

Žiauru matyti reikalinga griežta bausme žudikui, aišku mirusiojo neprikls niekas gaila kad viksta tokie nusikaltimai kaip ipač mamai reikia jaustis pamačius toki vaizda videu per tv3 žinias seubas širdis turi plišti nes tėvai visgi užaugino. Manau kad teismas turėtu atitinkamai ivertinti žudika ir paskirti bausme, kad kiti pagalvotu ka daro ir nebutu minčiu žudyti. Artimiesiems ir draugams nuoširdi užuojauta

Tomss

Gėda, kai policija ayvaziuoja ir neturi šuns. Taigi visi buvo pėsti kaip supratau. Butu greit susekę iš kur. O dabar savaite ar mėnesį ieškos.

...

KĄ, savame mieste tik Šustauskas galėjo į palmę myžt, o kitam jau negalima?..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS