Kauno keliuose – pažeidėjų puokštė: vairavo neblaivūs, beteisiai ir lėkė 170 km/val. greičiu | Diena.lt

KAUNO KELIUOSE – PAŽEIDĖJŲ PUOKŠTĖ: VAIRAVO NEBLAIVŪS, BETEISIAI IR LĖKĖ 170 KM/VAL. GREIČIU

  • 5

Kauno Kelių patrulių kuopos pareigūnai praėjusią savaitę mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksavo 952 greičio viršijimo atvejus.

Liepos 21 d. apie 15 val. Kauno rajone, kelyje Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda automobilio „Porsche“ 33-ejų  greitį viršijo net 80 km/val. Jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Nuo „Porsche“ ne ką mažiau atsiliko ir kitas lakstūnas, kuris liepos 23 d. apie 15.20 val. kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis, vairuodamas automobilį „Seat“, pralėkė 166 km/val. greičiu, kai leistinas greitis šiame kelyje yra 90 km/val.

Penktadienio vakarą Kauno mieste surengtas reidas ir tikrintas vairuotojų blaivumas. Buvo sustabdyta 615 transporto priemonė. Pareigūnams įkliuvo du neblaivūs vairuotojai ir vienas asmuo, neturintis teisės vairuoti. Vienas pažeidėjas už vairo sėdo ne tik neblaivus (jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,60 prom.), bet taip pat ir neturėjęs teisės vairuoti, šį nusižengimą padarydamas pakartotinai. Kitam neblaiviam vairuotojui taip pat nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,60 prom.

Kauno policijos nuotr.

Iš viso per savaitę Kelių patrulių kuopos pareigūnai nustatė aštuonis neblaivius vairuotojus ir penkis dviratininkus. Vienas jų – liepos 19 d. apie 20.50 val. sustabdytas Kaune, Piliuonos g. Dviratininkui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,27 prom.

Kauno apskrityje šiais metais žuvo penki eismo dalyviai (pernai iki liepos mėnesio pabaigos – 14), dar 370 sužeisti (pernai – 350).

GALERIJA

  • Kauno keliuose – pažeidėjų puokštė: vairavo neblaivūs, beteisiai ir lėkė 170 km/val. greičiu
  • Kauno keliuose – pažeidėjų puokštė: vairavo neblaivūs, beteisiai ir lėkė 170 km/val. greičiu
  • Kauno keliuose – pažeidėjų puokštė: vairavo neblaivūs, beteisiai ir lėkė 170 km/val. greičiu
  • Kauno keliuose – pažeidėjų puokštė: vairavo neblaivūs, beteisiai ir lėkė 170 km/val. greičiu
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Pavadinimas siaubingas

Nesuprantu, kaip pažeidimai gali būti "puokštėje"? Gal daug pažeidimų? Ar redakcijoje jau nebėra lietuvių kalbos redaktoriaus???

Tik kelyje

Vilnius - Klaipėda greitis neribojamas ir nematuojamas, kad netyčia nenubausti kokio seimūno ar vyriausybės nario.

ka

cia bepridursi siame kauno bespridele kai patys polvadovai aiskiai sako kad pareigunu mazeja ir toliau bus kaip jav tai duoda medziagos pamastymui vyruso fone nes visus finansu.s tvarko merija /meras/ ir jis atsakingas uz susidariusia padeti tik nezinia kam ? po zaliakalnio pagr gatves laksto kazkoks automaniakas be duslintuvo drebina visa rajona dargi 3v nakties buvo informuota policija 112 kokius 3, 4 sykius rezultatai0 tai rodo kad greitu laiku gyvens im anarchijoje o mus atakuos imigrantai /teroristai ka matome i/s ju izulaus elgesi/o mere jei nori ir pats ramiai gyvent daryk is vadas nes tuomet ir uz piniga ramybes nenusi/pirksi nepades nei stori murai mastyk ir veik nes zeme plati o tevyne 1 senjoras =====
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS