„Kauno dienos“ studijoje – apie spūstis Pilies žiedo prieigose ir nesibaigiantį gatvių remontą | Diena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – APIE SPŪSTIS PILIES ŽIEDO PRIEIGOSE IR NESIBAIGIANTĮ GATVIŲ REMONTĄ

  • 37

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje ir vėl svečiuojasi Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Transporto spūstys Pilies žiedo prieigose, nesibaigiantis A. Mackevičiaus gatvės remontas, užsitęsusi P.Kalpoko gatvės renovacija, lėtai judanti Vilniaus gatvės rekonstrukcija, Romainių gyvenvietės laukiantys iššūkiai, naujo tilto per Nemuną statyba – šiuos klausimus aptarsime su A.Pakalniškiu, kuris nurodys ir konkrečias datas, kuomet vairuotojai ir visi miestiečiai galės kiek lengviau atsipūsti.

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Aloyzas Pakalniškis
  • Aloyzas Pakalniškis
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (37)

Nesvarbu

Pakalniškiui,reikėtų išmokti truputį kultūros!!!!Parduotuvėje elgesys,tai baisus,dėl praplėštos pakuotės!Kaip gali vadovauti miesto tvarkymo skyriui!

Planavimas

O galbūt pasimokom naudotis Google maps pradžiai - parodo kur kamščiai ir ten nevažiuoji. O kaip dėl planavimo - ar bukai sėdu ir važiuoju ? Naktį tiesti kelius brangu žinot žmonės dar juos tiesia, tai gal pakentėkim šiek tiek.

Jonas

Aloyzai, nuo Radvilėnų plento Baanavičiaus gatve pravažiuokite į Taikos prospektą, gal kils minčių uždėti žalią kortelę sukant į dešinę.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS