„Kauno dienos“ studijoje – pokalbis su rašytoja ir energinės terapijos specialiste E. Soul | Diena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – POKALBIS SU RAŠYTOJA IR ENERGINĖS TERAPIJOS SPECIALISTE E. SOUL

  • 9

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi rašytoja Eglė Gleščinskienė.

E. Gleščinskienė, geriau žinoma slapyvardžiu Elė Soul, yra trijų knygų autorė. Jose ji nagrinėja vidines žmogaus dramas.

„Mums visuomet reikia kažko daugiau, nei darbas ir namų buitis, kasdienė rutina ir judėjimas link kitos dienos, – reikia įkvėpimo ir šviesos, kurioje išvystume save stipresnį, pasitikintį ir kuriantį bent minimalų gėrį aplinkiniams“, – sako E. Soul.

Pokalbis „Kauno dienos“ studijoje su sielų gydove apie vidinį ir mus supantį energetinį lauką, harmonijos paieškas, gyvenimo prasmę ir mirties baimę.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Eglė Gleščinskienė
  • Eglė Gleščinskienė
  • Eglė Gleščinskienė
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

stebiuosi

ko didesnis tešlagalvis, tuo garsiau reiškia savo ''nomonę''...

jeigu

...nebūtų interneto, tai nebūtų ir savamoksllių "specialistų" įvairovės, o dabar paskaitau, išsiverčiu į lietuvių kalbą ir pamokslauju, ne dykai, žinoma. Greitukėje ir tai geresni "energinės terapijos specialistai" dirba...

KA JI NUSISNEKA. TAI DZIAUKITES KAINOS PAKILO

IKVEPKITE, LGBTQ ISKVEPKITE, MISKE PAZIOVAUKITE, ISTIESKITE RANKAS I DANGU IR GALVOKITE, KAIP RYTOJ BUS VISKAS PUIKU. MAUDYKITES ENERGIJOJE. KAINOS KYLA MAUDYKITES ENERGIJOJE. PRIE KO CIA MUZIKA. JEI MAN GRAZI MUZIKA, AS APIE 50METU.KLAUSAU VISU GARSU MUZIKA. O CIA SITA BOBA KALBA, BET KA. REKLAMUOJASI, NES NORI PINIGU IR TIK PINIGU. KALBA APIE ENERGIJA, VIBRACIJA. JO DAR ZINAU KARMA, BANGOS.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS