Konferencija „EKSPORTO KODAS. Kaip neiššvaistyti geros krizės?“ | Diena.lt

KONFERENCIJA „EKSPORTO KODAS. KAIP NEIŠŠVAISTYTI GEROS KRIZĖS?“

  • 0

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai bei rūmuose veikiantys Enterprise Europe Network  ir Eksportuotojų klubas jau trečia kartą, parodos „Rinkis prekę lietuvišką“ metu, organizuoja eksporto konferenciją ir kviečia įmonių vadovus, eksporto, pardavimų vadovus ir specialistus.

Konferencijoje 7 pranešimai apie įkvėpimus, karališkosios šeimos pasirinkimus, psichologiją, saugumą kibernetiniame pasaulyje, kelią iš vienos industrijos į kitą, galimybes ir netgi kosmosą. Profesionalai – praktikai dalinsis savo patirtimi ir patarimais, kaip efektyviai išnaudoti laiką krizės metu ir  net pasaulyje uždarius sienas neuždaryti eksporto durų, o kibernetinio saugumo kompanijos Sophos technologijų ekspertas šiaurės Europos regionui, pasidalins įžvalgomis apie pasikeitusį pasaulį bei patars, kaip užtikrinti verslo ir IT saugumą. Sophos atstovo pranešimas bus anglų kalbą.

Pasaulinės pandemijos akivaizdoje kalbame apie tai, kaip iššūkius paversti galimybėmis, o „naują realybę“ – eksporto sėkmės veiksniu. Kviečiame Jus į konferenciją, kurioje dalyvavimas yra nemokamas – nepraleiskite progos! Nemokamame renginyje galite dalyvauti atvykdami į konferenciją Žalgirio arenos amfiteatre arba stebėdami transliaciją internete.

Konferencijos data: 2020 m. spalio 9 d.

Konferencijos vieta: Žalgirio arenos amfiteatras ir tiesioginė transliacija internete

Konferencijos laikas: 12.00 – 16.30

Daugiau informacijos apie renginio pranešimus ir pranešėjus rasite PROGRAMOJE.

Būtina išankstinė registracija. Užsiregistravusiems prieš renginį bus atsiųstas laiškas su detalesne informacija. Registruokitės čia!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS