Bausmė mėgėjui - 5 metai diskvalifikacijos ir 2500 litų bauda | Diena.lt

BAUSMĖ MĖGĖJUI - 5 METAI DISKVALIFIKACIJOS IR 2500 LITŲ BAUDA

Sekmadienio futbolo lyga (SFL) kumščiais pasišvaisčiusiam lentvariečiui Andžejui Savickij skyrė, kaip patys teigia, griežčiausią nuobaudą Lietuvos sporto istorijoje.

Lentvario "Kolobki" žaidėjas nubaustas už smurtą SFL C diviziono rungtynių metu. A.Savickij smogė rungtynių teisėjui Pavelui Rudnevui į veidą, o rungtynės buvo nutrauktos.

„Niekada netoleruosime tokio žaidėjų elgesio. Mūsų lygoje nieko panašaus anksčiau nėra buvę, tad norime, kad ši bauda būtų precedentas panašiai mąstantiems“ –pažymėjo SFL prezidentas Paulius Malžinskas.

SFL drausmės komitetas, išnagrinėjęs A.Savickij elgesį, diskvalifikavo jį penkeriems metams ir skyrė 2500 litų bausmę klubui.

Jei „Kolobki“ iki kito sezono pradžios nesumokės baudos, šiai komandai bus uždrausta žaisti SFL. Lyga taip pat kreipėsi į Lietuvos futbolo ir Vilniaus apskrities futbolo federacijas su prašymu neleisti A.Savickij dalyvauti ir šių federacijų rengiamose varžybose.

Beveik šimtą komandų Lietuvoje vienijanti futbolo lyga baigė savo penktąjį sezoną. Pirmą kartą per lygos istoriją čempionais tapo ne iš plačiai visuomenėje žinomų žmonių sudaryta “Prelegentų” komanda, o aukščiausiame divizione debiutavęs "Bekento" klubas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS