Čiuožėja A. Sereikaitė - Europos jaunimo čempionė | Diena.lt

ČIUOŽĖJA A. SEREIKAITĖ - EUROPOS JAUNIMO ČEMPIONĖ

Kovo 15 d. Italijos kalnų miestelyje Baselga di Pine prasidėjo Finalinis Europos jaunimo taurės etapas, kuris dar vadinamas Europos jaunimo čempionatu. Galimybę dalyvauti šiame etape iškovojo tik 16 čiuožėjų iš visos Europos, tame tarpe ir mūsų čiuožėja Agnė Sereikaitė.

Šiandien įvyko 1500 m nuotolio rungtis ir Agnė jau penktą kartą tapo 1500 m Europos jaunimo taurės laimėtoja. Beje, 4 kartus iš eilės ji laimėjo visas rungtis šiose varžybose. A. Sereikaitė startuos dar 500m ir 1000m distancijose.

Iškart po sėkmingo lietuvės starto, ją pasveikino Lietuvos ambasadorius Vengrijoje Renatas Juška:

Miela Agne,

Labai džiaugiuosi, jog galėsime pasveikinti Tave greitojo čiuožimo trumpajame take pasaulio čempionate, rengiamame Vengrijoje. Mums – Lietuvos ambasadai, o taip pat visai lietuvių bendruomenei Vengrijoje – bus nepaprastai smagu ir išdidu Debreceno čiuožimo stadione matyti plazdančią Lietuvos Trispalvę!

Tai, kad esi vienintelė atstovė iš Lietuvos, įtariu, gali Tave šiek tiek slėgti... Tačiau kartu ši didžiulė atsakomybė vienai atstovauti mūsų valstybę pasaulio čempionate, neabejoju, bus ta labai svarbi papildoma motyvacija, kuri paskatins Tave dar labiau stengtis ir kovoti ir atiduoti viską tik pergalei. Neabejoju, kad taip ir bus!

Iš visos širdies linkiu sveiko sportinio pykčio ir kuo didžiausios sportinės sėkmės! Labai tikiuosi, kad šis čempionatas Tau bus išties sėkmingas ir maloniai primins tas dienas, praleistas Vengrijoje.

Labai prašau perduoti mūsų linkėjimus Tavo treneriams, rėmėjams ir visiems kitiems, prisidedantiems prie Tavo puikios sportinės karjeros.

Renatas Juška, Lietuvos ambasadorius Vengrijoje


Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS