Europos buriavimo pirmenybėse K.Janulionis 33-ias | Diena.lt

EUROPOS BURIAVIMO PIRMENYBĖSE K.JANULIONIS 33-IAS

Danijoje vykstančiose Europos buriavimo "Laser Radial" klasės pirmenybėse po aštuonių plaukimų Karolis Janulionis su 141 baudos tašku yra 33-čias, lyderių grupėje (Golden Fleeet) lenkiantis tik belgą Jeroeną Belį ir šveicarą Jonathaną Schopferį.

Vyrų regatoje tebepirmauja lenkas Wojciechas Zemke (9 tšk.), antrąją vietą užima graikas Michailas Aristeidis (20 tšk.), trečiojoje pozicijoje - kitas Lenkijos atstovas Michalas Gryglewskis (27 tšk.).

Moterų regatose iš trijų Lietuvos atstovių lyderių grupėje liko varžytis tik Aušra Milevičiūtė (172 tšk.), kuri po aštuonių plaukimų tarp 48 dalyvių yra 47-a. Ji lenkia tik amerikietę Emily Billing.

Kovoje dėl čempionato medalių lyderės poziciją išsaugojo amerikietė Paige Railey (31 tšk.), antrąją vietą užima kroatė Tina Mihelič (48,5 tšk.), trečiojoje pozicijoje - norvegė Cathrine Gjerpen Cathrine (55 tšk.).

Moterų regatos autsaiderių (Silver Fleet) grupėje, kur kovojama dėl 49-96 vietų bendrojoje įskaitoje, Saima Plerpaitė (227 tšk.) yra 30-a, o Viktorija Andrulytė (292 tšk.) - 45-a.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tomuxas

Nu nelabai kazkap sekasi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS