Diskusija „Ar reikia Klaipėdai „Kultūrpolio“?“ | Diena.lt

DISKUSIJA „AR REIKIA KLAIPĖDAI „KULTŪRPOLIO“?“

  • 4

Po paskutiniojo Kultūrpolis.lt redaktoriaus atsisveikinimo esė kai kas internetuose pasiūlė „užmerkti akis nabašninkui“. Toks sprendimas, galbūt, atrodo vienintelis logiškas po Klaipėdos miesto savivaldybės kontrolės ir audito tarnybos rekomendacijos nusimesti administracinį balastą.

Vis dėl to mes dar turime viltį, kad „Kultūrpolis“ yra svarbus ir reikalingas kultūros bendruomenei.

Per jo gyvavimo istoriją, nuo pat įkūrimo 2008-ųjų gruodį, pasikeitė keli redaktoriai ir publikuojamas turinys, buvo ir pakilimų, ir nusileidimų. Tai, kad portalo transformacija neišvengiama, jau kurį laiką diskutuojame Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro kolektyve. Taip pat privalome žinoti suinteresuotos bendruomenės lūkesčius bei poreikius, todėl kviečiame neabejingus šio portalo likimui susitikti neformaliam pokalbiui.

Diskusija „Ar reikia Klaipėdai „Kultūrpolio“?“ vyks š. m. birželio 19 d., trečiadienį, 17.30 val., Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro Parodų rūmuose (Didžioji Vandens g. 2, Klaipėda).

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Visa diskusijos esmė: kas duos pinigų ir kur bus plotas

Nenuilstamai nori pramogauti. Vien baliai, festivaliai, spėjimai, susibūrimai, šokiai, poniai ir trapi vali. Dirbti nėra kam. Ukrainietės nuo tų visų balių seniai nuo sifilio, ŽIV ir trenerio bei modifikuoto maro išpuvo, nebedirbs. Imsvaldiškus pinigus ir eis į naują balių. Irgi už valdiškas lėšas. Tai tada jo. Reikia naujo Polio. Nesvarbu, ar Kultūr, ar Kaip kitaip. Duokit nemokamai išgert, visi pasirašys, kad renginiai pavyko ir plausit pinigus per projektus toliau.

Neptūnija

Diskutuojančių gali būti mažai. Daugelis dalykų vasarą priklauso nuo gero oro. O Kulturpolis yra reikalingas. Labai. Tik reikia didinti jo sklaidą, kad pasiektų tinkamą auditoriją.

Darbininku mieste

Kultūros nereikia, kas ta kultūra? Nei pavalgyti nei išgėrei.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS