Dž. Butkutė: klaipėdiečiams padovanosime įsimintiną pavasario vakarą | Diena.lt

DŽ. BUTKUTĖ: KLAIPĖDIEČIAMS PADOVANOSIME ĮSIMINTINĄ PAVASARIO VAKARĄ

  • 11

Lietuvos popmuzikos ikona Džordana Butkutė Klaipėdoje surengs pavasariškos nuotaikos kupiną koncertą, kuriame skambės dešimtmečiais populiarūs ir nauji atlikėjos hitai.

Lietuvos muzikos karaliene tituluojamos Dž. Butkutės koncertu klaipėdiečiai turės galimybę pasimėgauti kovo 16 d. naujoje uostamiesčio industrinėje renginių erdvėje „Renginių kombinatas“ (Dubysos g. 29b).

Atlikėjos teigimu, Klaipėdoje ji žada užkurti išskirtinį vakarėlį, kuriame skambės ne tik žinomiausi kūriniai, bet ir jau publikos pamėgtos naujos dainos iš paskutinių atlikėjos albumų.

„Visuomet gera atvykti į Klaipėdą, kurios publika visada mane sutinka itin šiltai. Nekantrauju koncerto metu pasidalinti geriausiomis savo dainomis su klaipėdiečiais ir padovanoti jiems įsimintiną pavasario vakarą. Mano koncertų metu publika iš savo vietų pakyla jau nuo pirmų dainų, todėl šiam koncertui pasirinkome vietą, kurioje mano gerbėjai prie scenos galės nevaržomai judėti šokių aikštelėje“, – teigė atlikėja.

„Nemylėjau tavęs“, „Man patinka“, „Vienas namuose“, „Dėl tavęs“ – tai tik keli gerai žinomi lietuviškos muzikos perlai, kuriuos Klaipėdoje ketina atlikti jų autorė ir atlikėja Dž. Butkutė.

Bilietus į kovo 16 d. Dž. Butkutės koncertą „Renginių kombinate“ galima įsigyti „Bilietai.lt“ platformoje. Pasak renginio organizatorių, bilietai į Dž. Butkutės koncertą gali būti ir puiki dovana mylimai dailiosios lyties atstovei Kovo 8-osios proga.

D. Butkutė savo sceninę kelionę pradėjo dar 1986 m. kartu su grupe „Impulsas“.

Vėliau Džordana pradėjo itin sėkmingą ir jau daugiau nei tris dešimtmečius trunkančią solinę karjerą bei iki šių dienų yra viena žinomiausių ir mylimiausių atlikėjų Lietuvoje. Jos diskografijoje – net 21 studijinis albumas. Prestižiniuose Muzikos asociacijos metų apdovanojimuose M.A.M.A. Džordana buvo apdovanota už viso gyvenimo nuopelnus lietuviškai muzikai.

Durys „Renginių kombinate“ į kovo 16 d. Dž. Butkutės koncertą atveriamos 19 val. Koncerto pradžia – 20 val. Po koncerto susirinkusių laukia vakaro pratęsimas su DJ ir kokybiškos šokių muzikos ritmais.

GALERIJA

  • J.Dentmonas per savo karjerą dar nežaidė nė vieno Eurolygos mačo.
  • Dž. Butkutė: klaipėdiečiams padovanosime įsimintiną pavasario vakarą
  • Dž. Butkutė: klaipėdiečiams padovanosime įsimintiną pavasario vakarą
  • Bėgimo varžybos „Bėk už Kauną“
Prokadro nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Sena Ikona

Galėtų ir neatvažiuoti. O kur Bunka ?

atia, panenka

Jau nebeveža senos moteriškės kniaukimas, iki kaulo smegenų pabodęs repertuaras, narkotikų platintojų tūsas.. ARENOS- ne be šiai 'panelei' ir jos zekui, ALUDĖS, BARIUKAI... Gal tik ten.

Rūtenis

Dovanotam arkliui į dantis nežiūrima, bet kad pastarasis atvejis net nepanašus į dovaną, o juk buvo laikas kuomet iš tikro man siūlė jos koncertą veltui, bet ir tuomet turėjau tvirtą nusistatymą tarti NE jos koncertams, tuo labiau, kalinio prastumiamais, o ir apskritai- ne mano skonio ir jau pabodo toks stilius, nors pagal muzikinius kanonus ir lyg nebūtų dugnų dugnas. Tegul gyvuoja, man negaila, publikos kontingentas daugumoje irgi tokios padėvėtos mergiotės, išeiti ir pasirodyti irgi kažkur reikia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS