Fotografijos netikėtumai – naujoje galerijoje uostamiestyje | Diena.lt

FOTOGRAFIJOS NETIKĖTUMAI – NAUJOJE GALERIJOJE UOSTAMIESTYJE

  • 0

Šiandien 18 val. Fotografijos galerijoje Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro Parodų rūmų antrajame aukšte (Didžioji Vandens g. 2) fotomenininkas Ramūnas Danisevičius klaipėdiečiams pristatys savo fotografijų parodą „Mono“.

R.Danisevičiaus kūryba sunkiai įspraudžiama į temos rėmus. Savo žvilgsnį jis nukreipia į bene visas gyvenimo sritis – darbą, laisvalaikį, politiką, pramogų pasaulį, meną, miesto erdves... Jo fotografijose – mūsų gyvenamo laiko atspindžiai, atpažįstamos vietos, atpažįstami veidai ir įvykiai – čia skirtingais diapazonais, įvairiausiais atspalviais skleidžiasi visa gyvenimo panorama.

Autoriaus fotografija išskirtinė. Atrodo, jis net proziškiausioje kasdienybėje, įprasčiausioje rutinoje pamato netikėtumą, pažvelgia kitu kampu ar tiesiog atsiranda toje vietoje pačiu laiku, ir būtent taip gimsta savitas jo kūrybos braižas.

Fotografijų parodoje „Mono“ R.Danisevičius eksponuos savo naujausius 2014 ir 2015 m.  darbus, instagramas, kurias sukūrė mobiliuoju telefonu.

Paroda pristatoma naujoje Fotografijos galerijoje. Tai Lietuvos fotomenininkų sąjungos (LFS) Klaipėdos skyriaus ir Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro kultūrinio-institucinio bendradarbiavimo rezultatas. Nuo šiol šioje galerijoje LFS Klaipėdos skyrius pristatys rengiamas fotografijos meno parodas. R.Danisevičiaus paroda „Mono“ čia veiks iki liepos 12 d.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS