Į Klaipėdą atvyksta unikalus muzikinis projektas „White & Black“ | Diena.lt

Į KLAIPĖDĄ ATVYKSTA UNIKALUS MUZIKINIS PROJEKTAS „WHITE & BLACK“

  • 5

Balandžio 3 d. į Klaipėdos koncertų salę atvyksta išties unikalus muzikos ir šviesų šou, kurio metu populiariausi kūriniai suskambės kerinčiais fortepijono ir violončelės garsais.

Puikiai Lietuvoje žinomi menininkai – pianistas Darius Mažintas ir Deividas Dumčius – į šį projektą įdėjo daug darbo ir širdies, todėl kviečia visus geros muzikos mylėtojus ateiti ir praleisti nepamirštamą vakarą kartu.

„Labiausiai muziką pamilau tuomet, kai pradėjau ieškoti naujų formų. Tame kelyje atsirado koncertai kalėjimuose, vaikų namuose, ligoninėse, karo zonose. Ir kai pajutau grįžtamąjį ryšį, ėmiau eksperimentuoti vis labiau ir labiau. Projektas „White & Black“ man taip pat yra eksperimentas. Ypatingai karo laikotarpiu aš supratau, kad užtenka nešioti kaukes, užtenka daryti dalykus, kuriais netikiu, gyvenimas tam per trumpas.

Muzika mane subrandino. Tik jos dėka tampu labiau teisingas, labiau atviras, tik jos dėka atradau savo gyvenimo misiją. Muzika mane išgelbėjo – tik jos dėka man pavyko nedegraduoti. Muzika man yra tas portalas, per kurį aš jaučiu pasaulį“, – sako D. Mažintas.

Bilietus į renginį galite įsigyti www.dominoteatras.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Rolandas K

Absoliučiai Nieko Unikalaus. Yra tikrai unikalių tokio stiliaus atlikėjų, - pasidomėkite ir įsitikinsite. O čia tik Cheap Reklama.

Ei,(2)

Biški ,,apsitapšnojau" kaip Paksas:D) Parašyta kad Koncertų salėj (pas Grabį). Tai atsiprašau kad pasikarščiavau

Ei,

o kurioj vietoj bus? Vėl žurnaliugos užmiršo ir parašė bilekaip?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS