Karklėje prasideda muzikos festivalis, policija stiprina pajėgas | Diena.lt

KARKLĖJE PRASIDEDA MUZIKOS FESTIVALIS, POLICIJA STIPRINA PAJĖGAS

Klaipėdos rajone, Karklėje, penktadienį prasideda tradicinis muzikos festivalis „Karklė“.

Į vieną didžiausių renginių pajūryje suvažiuoja tūkstančiai muzikos gerbėjų.

Jų saugumu rūpinsis ir viešąją tvarką renginio teritorijoje prižiūrės sustiprintos policijos pareigūnų pajėgos – Klaipėdos rajono policijos komisariato policininkai, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Specialiosios parengties pareigūnai, kinologai su tarnybiniais šunimis bei raitosios policijos atstovai su tarnybiniais žirgais.

Kaip skelbia policija, Klaipėdos apskrities apskrities Kelių policijos skyriaus pareigūnai itin didelį dėmesį skirs transporto priemonių vairuotojų blaivumo kontrolei.

„Kad smagaus savaitgalio nesugadintų nemalonūs incidentai, policijos pareigūnai ragina elgtis atsakingai, linksmintis saugiai ir nepažeisti taisyklių“, – ragina uostamiesčio policija.

Muzikos festivalis vyks visą savaitgalį, rugpjūčio 11-13 dienomis.

Kad smagaus savaitgalio nesugadintų nemalonūs incidentai, policijos pareigūnai ragina elgtis atsakingai.

„Karklėje“ pasirodys pasaulinės ir Lietuvos muzikos žvaigždės: Rag‘N‘Bone Man, Sigala, Olivia Addams, Dynoro, Benassi Bros feat. Dhany, festivalio ambasadoriai Marijonas Mikutavičius ir Dj Jovani, KOMODO&THOMAS SYKES, BrainStorm, Vidas Bareikis, 8 Kambarys, Natalija Bunkė, Gamka, Flying Saucer Gang, B.a, FC Baseball, Psichas, Katarsis ir daugelis kitų.

Festivalio „Karklė“ organizatoriai sako, kad laukia ne tik visų, kurie myli gerą muziką, šokius, jūrą ir vakarėlius, bet ir pačių mažiausiųjų – jų lauks ne ką prastesni vakarėliai, nei suaugusiųjų.

Šiemet tėveliams nereikės rūpintis, kur festivalio metu palikti savo mažylius – organizatoriai skelbia, kad „Karklėje“ veiks visai kaip pas močiutę – BABUNE.LT vaikų zona.

Su mažaisiais laiką kartu leis fėjos, patrakę klounai, didžiuliame ekrane bus rodomi geriausi, dar nematyti animaciniai filmai, vyks šokiai tarp spalvotų dūmų ir begalė kitų pramogų.

Daugelį metų vykęs muzikos festivalis „Karklė“ šiemet yra paskutinis, daugiau jis nebus organizuojamas.

Kaip skelbta, Karklės gyvenamoji teritorija plečiasi – didėja bendruomenė, šioje pajūrio teritorijoje atsiranda vis daugiau namų ir nuolatinių gyventojų, ši plėtra turi įtakos festivalio organizavimui, nes reikalingos didelės teritorijos koncertinėms ar pramogų zonoms, automobilių aikštelėms, kempingui.

Karklės gyvenvietės plėtra itin sparti ir ten, kur dar šią vasarą bus statomi automobiliai, kitąmet jau gali kilti pastatai.

„Susirink geriausius draugus ir rask progą praleisti paskutinį, patį geriausią festivalį ant jūros kranto Karklėje“, – sako organizatoriai.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

ALGIRDAS.

Gal ten vyks policijos pratybos .

Senukas

Nuo narkotos ir liežuviai kitokie

manau kad tai narkomanu schodkė
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS