Klaipėdoje – „Amber Hunters“ koncertas | Diena.lt

KLAIPĖDOJE – „AMBER HUNTERS“ KONCERTAS

  • 0

Šį sekmadienį Klaipėdoje koncertuos „Amber Hunters“ – tarptautinė džiazo ir fanko grupė, kurioje gros ypatingas svečias, pianistas virtuozas, Amsterdamo konservatorijos dėstytojas Danny van Kesselis.

Būgnininkas Kasparas Petkus skelbia apie koncertą Klaipėdoje su Amsterdamo konservatorijos dėstytoju D. van Kesseliu.

Tai puiki proga Lietuvos publikai išgirsti tai, kas puikiai atspindi šių dienų Amsterdamo muzikos madas, juolab kad „Amber Hunters“, šį pavasarį išleisdami singlą „Hyacinthia“, švenčia bendradarbiavimo pradžią su „Wicked Wax“ – įrašų kompanija iš Amsterdamo.

„Amber Hunters“ – pagrindinė K. Petkaus grupė, aktyviai koncertuojanti Nyderlanduose ir kitose Europos šalyse, o Lietuvoje pasirodžiusi jau keletą sykių skirtinguose miestuose.

Grupė kartu pasirodė ir bendradarbiavo su Bartu Fermie, Yoraun Vroomu, Attie Bauw, Karlu Friersonu, Wojteku Pilichowskiu, Justu Sirmaisu, Kotryna Juodzevičiūte, Emilija Bucci, Remigijumi Ruokiu bei daugeliu kitų.

K. Petkus – klaipėdietis būgnininkas, baigęs Amsterdamo konservatoriją.

Prieš pradedant studijas Amsterdame, 2018 m. surengtame paramos koncerte, siekiant surinkti lėšų studijoms, tuometinis Klaipėdos meras V. Grubliauskas, išlydėdamas Kasparą į studijas Amsterdame, kalbėjo: „Labai svarbu, kad K. Petkus norėtų sugrįžti į miestą, kuris jį šiandien išlydi.“

Nuo pat išvykimo K. Petkus aktyviai koncertuoja tarptautinėse scenose, dažnai Lietuvoje pasirodo su įvairiais užsienio atlikėjais.

Jo koncertas Klaipėdoje klube „Herkus Kantas“ (Naujoji Uosto g. 3) vyks jau šį sekmadienį, balandžio 23 d. 19 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS