Klaipėdoje – „Quorum“ meilės dainos a cappella | Diena.lt

KLAIPĖDOJE – „QUORUM“ MEILĖS DAINOS A CAPPELLA

  • 0

Klaipėdos koncertų salėje kitą sekmadienį, vasario 14 d., 18 val. skambės „Meilės dainos a cappella“.

Jau dešimt metų gyvuojantis vyrų vokalinis ansamblis „Quorum“ Klaipėdos klausytojams suteiks unikalią progą išgirsti nuostabiausias įvairių šalių populiarias meilės dainas a cappella, t. y. be įprasto instrumentinio pritarimo. Atlikdami pačius įvairiausius kūrinius, dainininkai savo balsais perteikia ne tik vokalinei, bet ir instrumentinei muzikai būdingus elementus.

Kolektyvas daug koncertuoja su skirtingomis programomis Lietuvoje ir užsienyje. Nepaisant to, kad ansamblis dažnai vyriausybinių organizacijų kviečiams atstovauti Lietuvai įvairiuose oficialiuose renginiuose, kolektyvui yra svetima pompastika ir įmantrumas. Jo atliekama muzika pasižymi paprastumu ir lengvumu. „Quorum“ skambesiui būdingas natūralumas, nes pati kolektyvo filosofija yra susijusi su gamta, meile ir harmonija. Meilė yra ir pagrindinis šio koncerto leitmotyvas.

Ansamblio dalyviai: Vitalijus Neugasimovas (kontratenoras, ansamblio meno vadovas), Marius Turlajus (tenoras), Gintautas Skliutas (baritonas), Dainotas Varnas (baritonas), Romanas Savickas (bosas), Šarūnas Navickas (vokalinė perkusija).

Bilietai į „Quorum“ koncertą – po 11–21 Eur. Bilietus platina „Bilietai.lt“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS