Klaipėdos džiazo desantas greitkeliu rieda į Kauną | Diena.lt

KLAIPĖDOS DŽIAZO DESANTAS GREITKELIU RIEDA Į KAUNĄ

  • 0

Praeitą savaitę prasidėjęs ir jau spėjęs sėkmingai įsibėgėti pirmasis Klaipėdos pilies džiazo festivalio ir „Kaunas Jazz“ nemokamų vasaros koncertų cilklas „Summer highway to jazz“ kviečia į paskutinį projekto Klaipėdos etapo koncertą. Rugpjūčio 24 d. 19 val. klausytojus džiugins Ąžuolo Paulausko grupė, kurio koncertą pristato „Kaunas Jazz“.

Klaipėdos džiazo desantas visu greičiu persikelia į Kauną. Jis pasirodys naujoje vietoje – verslo centre „Kauno Dokas“ įsikūrusio „Fresh Buffet Medžiotojų užeiga“ terasą.

Organizatoriai tikisi, kad nauja įspūdinga vieta ir numatyta išskirtinė projekto programa rugpjučio 24–26 d. suteiks gausų geros džiazo muzikos ir emocijų pliupsnį. Visi džiazo mylėtojai laukiami jau šį pirmadienį pirmajame „Summer highway to jazz“ koncerte Kaune.

Rugpjūčio 24d. 19 val., pasirodys funk meistrai iš Klaipėdos – „Sausainiukai“ kartu su Paulina Skrabyte.

„Esame neapsakomai laimingos, kad galime dirbti kartu, kad surėmusios pečius nutiesėme džiazo greitkelį tarp Kauno ir Klaipėdos. Tikimės, kad pavyks suorganizuoti daugiau projektų, nes šis sulaukė daug šiltų atsiliepimų tiek iš klausytojų, tiek iš muzikantų“, – kalbėjo Klaipėdos pilies džiazo festivalio vadovė Inga Grubliauskienė ir „Kaunas Jazz“ meno vadovė Indrė Jučaitė Sarneckienė.

Visa programa – „Kaunas Jazz“ ir Klaipėdos Pilies džiazo festivalių socialiniame tinkle „Facebook“.

Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS