Klaipėdos vaikų laisvalaikio centre – dešimtmečio gimtadienio fiesta | Diena.lt

KLAIPĖDOS VAIKŲ LAISVALAIKIO CENTRE – DEŠIMTMEČIO GIMTADIENIO FIESTA

  • 0

Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras iškilmingai, pakilios nuotaikos, lydimas smagaus gausios bendruomenės šurmulio surengė didžiulę savo 10 metų jubiliejaus šventę – 10-mečio gimtadienio fiestą.

Visi – ir pasirodžiusieji, ir renginį stebėjusieji – tapo jaudinančios kelionės po vandenyną dalyviais.

Nors kruizinės laivybos sezono tvarkaraštyje skelbiama, kad paskutinis šių metų sezono kruizinis laineris Klaipėdos uoste lankėsi rudenį, gimtadienio šventės dalyviai gali paliudyti, kad tikrai vaikščiojo, šoko, dainavo, vaišinosi skanėstais Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro kruizinio laivo denyje.

Taip pat norintieji dalyvavo fotografijos mokytojo Vidūno Kulikauskio nuotraukų parodos "Įkvėpimas" atidaryme.

Balta nosinaite mojavo uoste liekančioms žuvėdroms, kėlė kepures išlydėjusiesiems, daina pasitiko vandenyno bangas, valė denį, vėliau sugužėjo į jaukų laivo kino teatrą, o praalkę rinkosi į laivo virėjo virtuvę, kur laivo kapitonė, Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro direktorė, jau gerą dešimtmetį sėkmingai laikanti šturvalą, tarė sveikinimo kalbą. Ji vaikams, tėvams, darbuotojams ir visiems gimtadienio svečiams linkėjo geros kelionės.

(Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro nuotr.)

Kelionė išties buvo įspūdinga. Daug juoko, šurmulio, jaudulio, spalvų, muzikos.

Kiekvienas jautėsi ypatingu gimtadienio šventės dalyviu, susirinkusiųjų veidus puošė šypsenos, netrūko apsikabinimų ir gerų, palaikančių žodžių.

Visi buvo ir yra vieno didelio laivo įgula, kuri supranta, kad tik bendruomeniškas darnumas, vienas kito palaikymas nuplukdys į tolimiausius krantus.

GALERIJA

  • Klaipėdos vaikų laisvalaikio centre – dešimtmečio gimtadienio fiesta
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS