Mažieji kūrė pasaką | Diena.lt

MAŽIEJI KŪRĖ PASAKĄ

Klaipėdos lopšelis-darželis „Žiburėlis“ jau ketvirtą kartą sėkmingai atvėrė duris tarptautiniam vaikų kūrybinės raiškos festivaliui „ Pasakų šalyje“.

Šiais metais Klaipėdos rusakalbių ikimokyklinių įstaigų vaikai ir pedagogai parengė ir parodė įspūdingą miuziklą „Nauji Buratino nuotykiai“. Festivalyje dalyvavo lopšelių-darželių „Žiburėlis“, „Alksniukas“, „Švyturėlis“, „Linelis“, „Du gaideliai“, „Bangelė“, „Žemuogėlė“ pedagogai ir jų ugdytiniai.

Linksmieji artistai iš Kaliningrado srities Svetlogorsko vaikų darželio Nr. 20 „Rodničiok“ pakėlė nuotaiką įsiliedami į pasaką. Tai gražus ilgametis pedagoginio bendradarbiavimo pavyzdys.

Tėveliai nuoširdžiai dėkoja festivalio organizatoriams: Klaipėdos lopšelio-darželio „Žiburėlis“ direktorei Tamarai Čiulanovai, meninio ugdymo mokytojai Tatjanai Lapickajai. Įstaigos bendruomenė taria "ačiū" ir auklėtojai Nataljai Jemeljanenko už linksmą scenarijaus parašymą, ikimokyklinio ugdymo įstaigų auklėtojoms už puikų pasirodymą.

„Atverkime savo širdis naujoms pasakoms su naujais darželinukų ir pedagogų pasiekimais, kūrybinėmis mintimis“, – emocijomis dalijosi lopšelio-darželio „Žiburėlis“ vaikų tėvai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS