Žvejų rūmuose – humoro vakaras su I. Mamenka | Diena.lt

ŽVEJŲ RŪMUOSE – HUMORO VAKARAS SU I. MAMENKA

  • 7

Klaipėdos žvejų rūmuose vasario 26 d. 19 val. publikos laukia susitikimas su puikiu rusų humoristu Igoriu Mamenka, žadantis „100 proc. juoko”.

Taip uždegančiai ir linksmai pasakoti anekdotų ir linksmų istorijų nesugeba niekas. Taip, jis artistas, ir tai – kasdienė jo duona. Nes I.Mamenka – linksmas, nuoširdus ir be galo atviras žmogus. Liūdesys ir nuobodulys jam svetimi. Jis juokauja visur ir visada, ir to negalėjo nepastebėti laidos „Anšlagas” vedėja Regina Dubovickaja, pakvietusi I.Mamenką į savo laidą.

Tarp kitko, prieš tapdamas humoristu Igoris dirbo cirke akrobatu, kaip ir jo tėvas. „Ankstyvoje vaikystėje aš svajojau tapti ledo ritulininku, – prisipažino artistas. – Bet mano tėtis Vladimiras Mamenka buvo gana garsus cirko akrobatas. Dirbo kaskadininku, net filmavosi garsiajame filme „Žmogus amfibija”. Kadangi tėvas visada buvo man pavyzdys, būdamas 15-os susiruošiau stoti į Maskvos estrados ir cirko mokyklą. Ją sėkmingai ir baigiau.”

O dabar ne be pagrindo juokaujama, kad I.Mamenka pavergia salę nespėjęs net pasisveikinti. Papildęs humoristų gretas, I.Mamenka bematant buvo įvertintas kaip vienas geriausių. Šlovė atėjo dar 2003-iaisiais, kai televizijos humoro programoje „Anšlagas” jis perskaitė monologą „Uošvė”.

„Pavyzdžiu man visą gyvenimą buvo Jurijus Nikulinas  –  klounas, niekada negrimavęs veido. Štai ir man norėjosi, kad publika nusijuoktų išvydusi mimiką”, – sakė artistas. Dievaičiu J.Nikulinas išliko jam visą gyvenimą.

I.Mamenka skaito Semiono Altovo, Jefimo Šifrino, Leono Izmailovo ir kitų autorių, šmaikštaus žodžio meistrų kūrinius. Tačiau ypatingas šio artisto repertuaras – linksmi anekdotai, už kuriuos žiūrovai jį titulavo anekdotų karaliumi.

Taigi susitikimas su šiuo artistu publikai garantuoja 100 proc. juoko. Bilietai – po 18–39 Eur. Bilietus platina „Bilietai.lt“.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

too kū kū

Deja, yra daug geriau, kai kiekviena šalis svetimas pavardes rašo savo alfabetu. Jei ne, dažniausiai, jų ten niekas neperskaito. Ponios "Kairienės" pavardės niekas neperskaitys didesnėje pusėje pasaulio. Tą paprastą tiesą reikėtų suprasti.

Kū-kū

O kaip gali pakeisti žmogaus pavardę? Nesąmonė kažkokia. Tai jei aš Kairienė, reiškia kitoje šalyje galiu tapti Kairėnėan, Kairėnėadze, Kairiova, Kairėnko, Kairėnėštain ir t.t. ? Jei žmogus yra Ivanauskas tai jis visur ir turi likti Ivanausku ir niekas neturėtu iškraipyti jo pavardės ar vardo prirašydamas ar nuimdamas pagal savo užmojus raidės.

Artūras

Putinas čia niekuo dėtas, brangus tautieti. Mamenko ir politika - nesuderinami dalykai. Jis humoristas - ir tuo viskas pasakyta. O humoras prailgina mūsų gyvenimą, nes juokas - sveikata. Tokių šito žanro meistrų Lietuvoje ir su žiburiu nerasi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS