Administracijos vadovybė – sudėliota | Diena.lt

ADMINISTRACIJOS VADOVYBĖ – SUDĖLIOTA

Klaipėdos savivaldybės administracijos vadovybė pagaliau suformuota iki galo. Jau antrą savaitę darbuojasi administracijos direktoriaus pavaduotoja, buvusi "Gintaro" baseino vadovė Asta Dirgėlienė. Pastaruosius tris mėnesius savivaldybės administracijos vadovui Gintarui Neniškiui talkino tik vienas pavaduotojas.

G.Neniškiui ėmus vadovauti Klaipėdos savivaldybės administracijai ir pavaduotoju patvirtinus Andrių Dobranskį, prabilta, kad direktoriui galbūt talkins tik vienas, o ne du pavaduotojai, kaip buvo iki šiol.

Vis dėlto liepos viduryje paaiškėjo, kad į savivaldybės administracijos direktoriaus antrojo pavaduotojo postą pretenduoja "Gintaro" sporto centro direktorė A.Dirgėlienė.

Ji "Gintaro" sporto centrui vadovavo nuo 2017 m. sausio pradžios, kai pakeitė ilgametį šios įstaigos direktorių Valentiną Vytautą Šeputį. Prieš tai trejus metus A.Dirgėlienė vadovavo Klaipėdos lengvosios atletikos mokyklai.

A.Dirgėlienės kandidatūrą patvirtinus Klaipėdos miesto tarybai, pareigas ji pradėjo eiti tik praėjusią savaitę, o vakar prisistatė žiniasklaidos atstovams.

Naujoji administracijos direktoriaus pavaduotoja kuruos Socialinių reikalų departamentą ir jam priklausančius skyrius, taip pat Ugdymo ir kultūros departamentą.

"Oficialiai pradėjau dirbti nuo rugsėjo 17 d., o neoficialiai nuo liepos mėnesio jau buvau įtraukta į visų mano kuruojamų sričių įvykius ir procesus. Krūvis iš tikrųjų yra didelis, daug dokumentacijos, kadangi yra formuojamas kitų metų biudžetas, dėliojami strateginiai planai. Tai nėra man nepažįstama sfera, nes su finansais dirbu jau 19 metų, esu dirbusi su ES struktūriniais fondais ir įvairiais projektais, tad man visi šie dalykai nėra svetimi", – teigė kojas naujoje vietoje jau apšilusi A.Dirgėlienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Buvo bloga

dabar - dar blogesnė. Vien Vištalis kap direktorius ko vertas.Budams autobusu direktorium dirbo taškydamas vežėjams savivaldybės dotacijas net neturėdams su jais sutarčių. Su jewrose-a.stoties karaliene suko varkes pilnu tempu o su Judita pirko senus autobusus iš vokiečių vagio rodydami ka anie nauji:D)..Nu karoce. Vadas - puikybės pilnas sukčius kokio pasaulis nematė.Komanda - būrys nieko nesugebančiu ir nemokančiu budulių. Ko jūs dar norit?

Pranas Pričkus

Galimai kai kam smagu, kad yra dirbusi su ES struktūriniais fondais.

>

Matyt,chebra Klaipedoje,ruosiasi visuotiniam atsilimui?Toks,tulas Mur eika, pareiske,kad vanduo, jau, 12,cm juroje pakilo,tad baseino vadove Klaipedai administruoti,pagal "juos",pats tas,"odobriams".

SUSIJUSIOS NAUJIENOS