Antikorupcijos komisijos posėdžius transliuos tiesiogiai | Diena.lt

ANTIKORUPCIJOS KOMISIJOS POSĖDŽIUS TRANSLIUOS TIESIOGIAI

Nuo šiol Klaipėdos miesto tarybos Antikorupcijos komisijos posėdžiai turėtų būti transliuojami internetu. Šios naujovės išsireikalavo Telšių rajono verslininkas, kuris pernai per savivaldos rinkimus bandė pakliūti į Telšių rajono tarybą.

Už tai, kad Antikorupcijos komisijos posėdžiai veikiausiai bus transliuojami internetu, klaipėdiečiai turėtų dėkoti Telšių rajono verslininkui Mantui Luiniui. Jis nuo birželio pradžios prašymais, pretenzijomis ir pareiškimais atakavo Etikos ir Antikorupcijos komisijas tai dėl Sąjūdžio parke pasodintų medžių kainų, tai siekdamas, kad minėtų komisijų posėdžiai būtų tiesiogiai transliuojami internetu.

"Nesvarbu, kad esu iš Telšių rajono, bet kai matau neteisybę ar neskaidrius dalykus, negaliu tylėti. Man kilo tam tikras įtarimas, šiuo atveju atlikau pilietinę pareigą. Tikiuosi, kad transliuojant tuos posėdžius internetu bus daugiau viešumo. Tegul tauta mato savo didvyrius, tegul pamato, kokie yra nenudailinti politikų veidai. Tiesioginė transliacija – postūmis į demokratiją", – dienraščiui teigė M.Luinys.

Vakar posėdžiavusi Antikorupcijos komisija bendru sutarimu nusprendė, kad ateityje jos posėdžiai bus transliuojami internetu, esą tai leistų techninės galimybės.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ddd

Kaune Pūkas jau seniai posėdžius įrašinėja ir per savo Pūko TV leidžia

SUSIJUSIOS NAUJIENOS