Atitvaro remonto darbai persikėlė į kitą pusę | Diena.lt

ATITVARO REMONTO DARBAI PERSIKĖLĖ Į KITĄ PUSĘ

Raudonų plytų atitvaro Herkaus Manto gatvėje remontas persikėlė į kitą pusę. Dėl kurį laiką vyksiančių darbų bus ribojamas eismas viena eismo juosta, tačiau, siekiant išvengti spūsčių, piko metu žadama padaryti pauzę.


 

Raudonų plytų atitvaro Herkaus Manto gatvėje remontas persikėlė į kitą pusę. Dėl kurį laiką vyksiančių darbų bus ribojamas eismas viena eismo juosta, tačiau, siekiant išvengti spūsčių, piko metu žadama padaryti pauzę.

Praėjusių metų pabaigoje prasidėję raudonų plytų atitvaro atnaujinimo darbai sėkmingai juda į priekį. Vienoje arterijos pusėje statinio remontas jau baigtas, darbininkai pradėjo plušėti kitoje Herkaus Manto gatvės dalyje.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktoriaus Liudviko Dūdos teigimu, pernai suremontuota 212 kv. metrų gatvę nuo šaligatvio skiriančio statinio. Šie darbai buvo atliekami ruože nuo miesto centro šiaurinės jo dalies link. Remontas kainavo apie 42 tūkst. eurų.

Šiomis dienomis darbininkai jau persikėlė į kitą gatvės pusę. Šiemet planuojama sutvarkyti apie 242 kv. metrų tvoros, tai atsieis maždaug 48 tūkst. eurų.

Remontuojant atitvarą ne tik pakeičiamos išbyrėjusios apdailos plytos, tačiau jos ir impregnuojamos, kad būtų atsparesnės gamtos veiksniams ir mažiau trupėtų.

Kaip ir anksčiau, vykstant remonto darbams, bus ribojamas automobilių eismas viena juosta.

Miesto ūkio departamento direktorius pastebėjo, kad šiomis dienomis darbininkai pluša iki 16 val. Taip siekiama išvengti piko metu susidarančių automobilių kamšačių.

"Dar žiūrėsime, ar tas pikas šioje pusėje iš tiesų būna", – pastebėjo L.Dūda.

Kol kas darbininkai nepaiso gana atšiaurių oro sąlygų, tačiau neatmetama, kad darbams nepalankūs orai vėl gali kyštelėti koją.

"Oras ką norės, tą darys. Norės – trukdys, nenorės – netrukdys", – pastebėjo L.Dūda.

Sausio pradžioje dėl smarkiai spustelėjusio šaltuko teko stabdyti veiklą gatvėje, tačiau jam kiek atlėgus darbininkai suskubo baigti pradėtą remontą.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Memellander

Šiai sienai turi būti naudojamos vokiškos klinkerinės plytos ,o ne karamikinės .Pažiūrėkite šalia stvinčios Kareivinės mūrytos vokiečių laikais atrodo kaip ką tik statytos .

Nekomentuosiu.

Tiesiog sumokėsiu mokesčius, kad juos sulestų maitvanagiai.

Rms

200eur/m2. Na nebloga kaina, dar ziema remontuoti. Nekoks ilgaamziskumas gausis. Bet pas mus to ir nesiekiama, nebus kur po to pinigu isleist..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS