Atsinaujina Klaipėdos arena: permainos sukėlė klausimų | Diena.lt

ATSINAUJINA KLAIPĖDOS ARENA: PERMAINOS SUKĖLĖ KLAUSIMŲ

Miestiečiai jau pastebėjo, kad nuo Klaipėdos arenos nuimtas pavadinimas "Švyturys". Permainos sukėlė klausimų, ar tai padaryta laikinai, ar arena nuo šiol bus vadinama kitaip? Arenos valdytojai patikino, kad iškabos modernizuojamos ir jų nebus tik kurį laiką.

"Nuo "Švyturio" arenos nuimtos pavadinimo raidės. Nebebus "Švyturio" pavadinimo?" – tarp klaipėdiečių netruko pasklisti informacija.

Vis dėlto arenos valdytojai patvirtino, kad pavadinimas nuimtas laikinai, nes yra atnaujinamas.

Vakarinėje pastato pusėje iškaba jau atnaujinta ir vėl sugrąžinta į vietą, o rytinėje pusėje pavadinimo įtvirtinimas šiek tiek užtruks.

"Iškaba atnaujinama, modernizuojama. Senosios lempos buvo pirktos prieš 11 metų, kai arena buvo pastatyta ir atidaryta. Jas dabar keičiame į ekonomiškesnes, taupesnes ir iškabos dizainas bus modernesnis, bet – atpažįstamas. Taigi arenos pavadinimas ir toliau išlieka tas pats. Dar pernai pasirašėme ilgalaikę sutartį su bendrove "Švyturys" dėl teisės naudoti šį pavadinimą", – teigė Klaipėdos arenos vadovė Aida Aleksandrovienė.

Direktorė patikino, kad pandemija nesustabdė arenos valdytojų planų, nors renginių tuo laikotarpiu ir buvo gerokai mažiau.

"Mes ir toliau sėkmingai investuojame tai, ką buvome suplanavę, atnaujiname areną tiek energetine prasme, tiek ir vizualine. Įsigijome naują parketą už 140 tūkst. eurų, rugsėjo pabaigoje planuojame atverti naują erdvę renginiams – Arenos klubą, skirtą maždaug 700 žmonių", – vardijo A.Aleksandrovienė.

Pasak arenos vadovės, tiek pandemija, tiek ir prasidėjęs karas stipriai paveikė įstaigos veiklą, tačiau, nepaisant to, viltingai žiūrima į priekį.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

smokie

kada 6 karta smokie atvesit?

Purmaliai

Bus pavadinimas švarkelis ir CO arba Blinkevičiūtės debesėlis !

Anonimas

Kada bus nuimta reklama nuo Šilo parduotuvės?, trukdo vairuotojams, beto garaiai leidžiama mazika triukšmas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS