„Atverkime meilei duris“ | Diena.lt

„ATVERKIME MEILEI DURIS“

  • 0

Šiemet vasario 14-ąją minimą šv. Valentino dieną „Friedricho pasažas“ siūlo švęsti ypatingai. Siūloma net dešimt renginių, kurie patiks ne tik įsimylėjėliams,  kuriems siūloma dalyvauti pirmo pasimatymo ir prisipažinimo meilėje konkurse, bet  vienas kitą mylinčioms šeimoms ar draugų kompanijoms.

Šventinių renginių ciklą vainikuos grupės „Pelenai“ pasirodymas.

Šventinių renginių ciklą „Atverkime meilei duris“  pavadinome neatsitiktinai:  vasario 12-ąją, nuo 18 valandos kviečiame į kavos ir likerių namus kurti dekoruotas širdeles iš meduolių. Tai puiki proga praleisti laiką su draugais ar šeima ir tuo pačiu sukurti originalias, gardžias dovanas šv. Valentino dienai. Mūsų vyr. konditerė pažada ne tik smagų laiką, bet ir sertifikatus prisiminimui. Vietų skaičius yra ribotas, todėl raginame rezervuoti vietas iš anksto.

Tą patį vakarą, vasario 12 d., 19 val. „Friedricho piceriją“ pripildys Jūsų dainos. Kviečiame nustebinti artimuosius meilės dainomis ar tiesiog smagiai praleisti laiką su draugais. Pažadame puikią nuotaiką, gardų maistą, nuolaidas ir prizus aktyviausiems. Ir taip kas savaitę ketvirtadieniais į karaokė vakarus kvies Rasa Doniela ir kiti Klaipėdos balsingieji – tegul kiekvieno širdis uždainuoja! 

Ieškantieji išskirtinės aplinkos ir siekiantys jausti meilę savo lėkštėje, laukiami „Meridiano“ restorane – muzikinę aurą kurs Klaipėdos styginis kvartetas.

Vasario 13-ąją nuo 19 valandos  „Friedricho restorano“ lankytojų širdis savo muzika virpins smuiko virtuozas Juozas Staniulis. Nuo 20 val. „Meridiano“ restorane – nuostabaus R. Vaičiūtės ir A. Jankūno duetas, o abejingumą sutrypsime nuo 21 val. „Friedricho smuklėje“ vyksiančioje 80-90-ųjų video diskotekoje „Meilė nerūdyja“.

Todėl visi pasiilgusieji šokių kviečiami pasičiupti porą ir tą vakarą ateiti į „Friedricho smuklę“.

Kur švęsti vasario 14-ąją, rinkitės pagal savo norus ir pomėgius.  Tiems, kurie dar ieško, kaip nustebinti artimuosius, rekomenduojame rinktis 19 val. prasidėsiantį romantišką vakarą su R. Striškaite ir M.Sūdžiumi „Friedricho restorane“. Tuo tarpu „Friedricho kavos ir likerių“ namuose tuo pat metu prasidės M. Šlečkaus solinis pasirodymas „Meilės natos“. Valentino renginių savaitės kulminacija – „Friedricho smuklėje“ nuo 21 val. koncertuosianti grupė „Pelenai“. Visą vakarą po „Friedricho pasažą“ skraidys Amūras, kuris ne tik šaudys meilės strėles, bet ir dalins dovanas, įteiks prizus savaitės aktyviausiems ir dovanos momentines fotografijas susirinkusiems.

Visus norinčius laimėti prizus Valentino dieną, kviečiame fotografuotis prie jau dabar Fridricho kiemelį puošiančių „meilės arkos“ ir originalaus „meilės pašto“.

Fotografuokitės ir siųskite nuotraukas į „Friedricho pasažo“ socialinio tinklo „Facebook“ puslapį. Na o meilės prisipažinimo konkurse dalyvauti yra taip pat paprasta – visą savaitę atsiskaitydami bet kuriame „Friedricho pasažo“ padalinyje padaliniuose gausite „medinę širdutę“, ant kurios užrašę prisipažinimą, turite įmesti į specialią stiklinę pašto dėžę Friedricho kiemelyje.  Šeštadienį koncerto metu Amūras paskelbs nugalėtojus. Tuo metu nebūsiančius galime nuraminti kad prizai pasieks juos ir po renginio.

Visą savaitę iki 14 dienos „Friedricho pasaže“ jūsų lauks išskirtiniai šventiniai pasiūlymai: su meile suplakti kokteiliai, iš visos širdies pagaminti mūsų konditerių desertai ir po valentiniškais  pavadinimais besislepiantys karštieji patiekalai – Afroditės salotos, Eroto kepsnys, Amūro daugiaryžis ir pan.

Šventinę savaitę vainikuos vasario 15-osios blyniadienis: nuo 10 val. visą dieną klaipėdiečiai kviečiami skanauti įvairiausių blynų picerijoje, smuklėje, restorane. Tokių blynų, nesugalvotumėte išsikepti patys! Atsižvelgdami į tai, kad kitą dieną švęsime Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimą, „Friedricho smuklė“ dirbs prailgintu darbo grafiku, todėl vakaras anksti nesibaigs.

Daugiau informacijos www.pasažas.lt arba tel.+37046411076. Friedricho pasažas Tiltų g. 26 A.

GALERIJA

  • „Atverkime meilei duris“
  • „Atverkime meilei duris“
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS