Baltijos kelio metinių proga kviečia palaikyti Baltarusijos kovą už demokratiją | Diena.lt

BALTIJOS KELIO METINIŲ PROGA KVIEČIA PALAIKYTI BALTARUSIJOS KOVĄ UŽ DEMOKRATIJĄ

  • 8

Palangos miesto savivaldybė rugpjūčio 23 d., sekmadienį, kviečia paminėti Baltijos kelio metines bei susijungti į gyvą grandinę, pademonstruojant vienybę ne tik su broliškomis Latvija bei Estija, bet ir su kaimynine Baltarusija, šiuo metu aktyviai kovojančia už demokratiją savo šalyje.

Sekmadienį palangiškiai ir kurorto svečiai kviečiami nutiesti gyvą grandinę nuo J. Basanavičiaus gatvės pradžios iki pat jūros tilto pabaigos. Rinktis visi kviečiami 18.45 val. vienoje iš trijų susitikimo vietų – ties J. Basanavičiaus g. ir Vytauto g. sankryža, ant Palangos tilto ir J. Basanavičiaus g. bei Birutės al. sankirtoje.

Šventojoje visi laukiami prie skulptūrinės kompozicijos „Žvejo dukros“.

Kad būtų užtikrintas saugus socialinis atstumas, gyva grandinė bus kuriama susitveriant ne už rankų, o laikant metro ilgio Lietuvos, Latvijos, Estijos ar Baltarusijos vėliavų spalvų juosteles, kurias parūpins renginio organizatoriai.

21 val. – lietuviškas kinas ant Palangos tilto. Bus rodomas režisieriaus Karolio Kaupinio filmas „Nova Lituania“.

Baltijos kelio metinių paminėjimo organizatorius – Palangos kultūros ir jaunimo centras, Baltarusijos palaikymo akcijos iniciatorius – Palangos miesto meras Šarūnas Vaitkus. Renginio partneriai – Laisvės TV.

Renginiui reikalingi savanoriai ir dalyviai, todėl kviečiame registruotis: https://forms.gle/MApwL5vmKsNhZkbn6.

Palanga kviečia parodyti visiems, kad esame vieningi, vertiname ir branginame mūsų iškovotą laisvę bei palaikome už demokratiją kovojančius baltarusius.

GALERIJA

  • Baltijos kelio metinių proga kviečia palaikyti Baltarusijos kovą už demokratiją
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Nutraukim grandines

Kokiam reikia būti kvailam, kad antrą kartą daryti tą pačią klaidą.

?

Ar po šių ivykių išliks Baltarusija su savo kalba, kuri paskutiniu metu jau buvo garsiai girdima? Kokia kalba kalbantys ten šiuo metu gatvese? Daug klausimų.

Anonimas

Mes eilinei zmones palaikome BATKA TIKRA TIKRA BALTARUSIJOS DEMOKRATIJOS PRIEZIDENTA tegu konservai su savo ozio ferma priesaki kupruko muzikantu susikibe rankutem stovi tam keli :-)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS