Dėl įkrovos stotelės – klausimai | Diena.lt

DĖL ĮKROVOS STOTELĖS – KLAUSIMAI

Elektromobilius prie piliavietės įkrauti norintys klaipėdiečiai dėl gedimų to padaryti jau kurį laiką negali. Tokia situacija kaip reikiant įpykdė vairuotojus, kadangi, anot jų, Klaipėdoje įkrovimo stotelių ir taip stokojama.

Klaipėdietis Arnas pasakojo, jog prie piliavietės įrengta stotelė neveikia jau antrą savaitę.

"Klaipėdoje sparčiai daugėja elektra varomų automobilių. Stotelių ir taip vos viena kita, o dar ir tos pačios neveikia. Kodėl gedimo niekas nesutvarko jau tiek laiko?" – stebėjosi klaipėdietis.

Elektromobilių įkrovos stotelių eksploatacija uostamiestyje rūpinasi bendrovė "Gatvių apšvietimas".

Pasak bendrovės Eismo reguliavimo skyriaus viršininko Egidijaus Kivilio, problema žinoma, tačiau kada stotelė pradės veikti, dar neaišku.

"Šiuo metu problemą sprendžiame, tariamės su gamintoju. Problema jo. Blogai veikia serveris. Stengiamės, kad trukdžiai būtų kuo greičiau pašalinti", – žadėjo E.Kivilis.

Pasirodo, pirmieji gedimai atsirado netrukus po to, kai gamintojai atnaujino sistemą.

Kaip teigia E.Kivilis, po kurio laiko įkrovos stotelė pradėjo strigti.

"Nėra taip, kad ja nebūtų galima naudotis nuolatos. Tačiau retkarčiais dingsta ryšys su stotele ir serveriu. Tai  programinis, o ne techninis gedimas", – komentavo Eismo reguliavimo skyriaus viršininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

opa

Elektromobilai ant bangos . Bangos greit praeina. naujos technologijos ne uz kalnu, jei tik karo nebus- daug ko pamatysim. Viskas besociam vartotojui tiekiama po truputi tam, kad nauda isgauti maksimalia.

Bronius

Keisk batareiką į dyzelį ir nebus jokiu bėdų, - su kibiru galėsi pasikrauti.

hara

Palaida bala.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS