Dėl „Neptūno“ nesėkmių – pokalbis pas merą | Diena.lt

DĖL „NEPTŪNO“ NESĖKMIŲ – POKALBIS PAS MERĄ

Nesėkmių duobė, į kurią jau kurį laiką yra patekęs krepšinio klubas "Neptūnas", nerimauti verčia ir miesto valdžią. Susiklosčiusią situaciją komandos atstovai šiomis dienomis aiškino Klaipėdos merui Vytautui Grubliauskui.

Krepšinio klubo "Neptūnas" atstovai uostamiesčio mero V. Grubliausko kabinete nereti svečiai. Periodiškai su miesto vadovu aptariama situacija klube, sportininkų pasiekimai.

Šią savaitę miesto vadovas su krepšinio klubo savininku Sigitu Ambrazevičiumi ir klubo direktoriumi Viliumi Sukonu aptarė nesėkmių ruožą, kuriame dabar įstrigęs "Neptūnas", bei artėjantį Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą.

"Nesinorėtų, kad Klaipėdoje organizuojamas finalas, kuris vyks Vasario 16-osios šventės kontekste, būtų be "Neptūno", – neslėpė V. Grubliauskas.

Ta duobė, kurios savo sportiniame kelyje neišvengia nė vienas sportininkas, nė viena komanda, negali tęstis ilgai.

Miesto vadovas tvirtino neprisiimantis įkvėpėjo ar panašaus vaidmens, tačiau siekė išsakyti miesto poziciją.

"Ta duobė, kurios savo sportiniame kelyje neišvengia nė vienas sportininkas, nė viena komanda, negali tęstis ilgai. Mes visi laukiame pozityvių rezultatų tiek "Eurolygos", tiek Karaliaus Mindaugo taurės turnyre", – sakė V. Grubliauskas.

Susitikimo metu aptarti ir išėjimo iš minėtos duobės sprendimo scenarijai.

Anot Klaipėdos mero, krepšinio klubo atstovai ieško ir yra numatę keletą situacijos suvaldymo galimybių, tačiau šios paslaptys neatskleidžiamos. Juolab, pasak mero, į šiuos procesus nederėtų kištis neprofesionalams ar politikams.

"Stengiuosi įtikinėjimo būdu išsakyti savąją poziciją ir savąją tiesą, bet ne kumščiu trankyti į stalą", – sakė miesto galva.

Vis dėlto V.Grubliauskas pripažino susirūpinimą išsakęs nevyniodamas į vatą. Meras prisiminė, kad į nesėkmių ruožą komanda buvo patekusi ir jau kiek anksčiau, tačiau vėliau sulaukta neprastos serijos tiek "Eurolygoje", tiek nacionaliniame čempionate.

"Duok Dieve, kad ši graži tradicija pasikartotų ir šiais metais", – viltis išreiškė meras.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Geda

Reikia kuo greičiau stabdyti kosminį savivaldybės finansavimą komandai, o tada gal komandoje įvyks pokyčiai, pradedant treneriu. Gėda žiūrėt. Tai antireprezentacinė miesto komanda.

Sirgalius

Atrodo, kaip po bulvakasio. Jokio noro kovoti, nors komanda sukomplektuota tikrai neblogai.

Anupras

Jei komanda anksčiau žaidė geriau, reiškia gali ! Reikia pakeisti du žmonės Anžejų ir trenerį, turėtų viskas susitvarkyti !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS