Dėl nuotekų tinklų rekonstrukcijos – laikini eismo pokyčiai S. Daukanto gatvėje | Diena.lt

DĖL NUOTEKŲ TINKLŲ REKONSTRUKCIJOS – LAIKINI EISMO POKYČIAI S. DAUKANTO GATVĖJE

  • 3

Bendrovė „Klaipėdos vanduo“ savo klientams siekia užtikrinti aukščiausios kokybės paslaugas, todėl skiria daug dėmesio vandens ir nuotekų tinklų gedimų prevencijai. Artimiausiu metu dėl numatytų vandens ir nuotekų tinklų rekonstrukcijos darbų, mieste planuojami laikini eismo ribojimai.

Uostamiesčio gyventojus ir miesto svečius „Klaipėdos vanduo“ informuoja , kad laikotarpiu nuo rugpjūčio 7 d. iki rugpjūčio 21 d., dėl vykdomų buitinių nuotekų tinklų rekonstrukcijos darbų, eismas bus apribotas S. Daukanto gatvėje.

Nuo 9 val. ryto iki 17 val. šia gatve leidžiama važiuoti tik šioje teritorijoje esančių namų gyventojams bei įstaigų, įmonių darbuotojams. Po 17 val. gatvė bus iš dalies uždaryta, automobilių judėjimui atidarant vieną eismo juostą.

Darbus atlieka rangovas UAB Stakorda. Užbaigus rekonstrukcijos darbus, eismas ir toliau vyks įprasta tvarka.

Bendrovė atsiprašo gyventojų ir miesto svečių už laikinus nepatogumus ir prašo supratingumo bei kantrybės.

Bendrovės inf.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jo

Sausio 15 / Pilies / Minijos g. padarė laikiną žiedą, nes 6 d. vež tą bandūrą Mažeikių naftai...

>>ai

si sankryza jau tiek pasikeitimu pergyveno, buvo ziedas-negerai, padare paprasta-negerai, dabar vel ziedas-negerai. greit bus anekdotas naujas meras- "-senoviskka-naujoviskai" sankryza. kas prieina prie valdzios kuno, tas ir savo giesme gieda. ,o statybininkams kas- mokat nemazus pinigus, atseit uz skuba, tai darom. visiems gerai, iki naujo mero.

O šitą pamiršo

Eismo pokyčiai yra Sausio 15 g su Pilies g. sankryžoje - vietoj šviesoforų įrengtas žiedas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS